Ήρθαν τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά!

Κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα... ψωνίζουμε. Ελάτε τώρα, αφήστε τα «δεν έχουμε λεφτά», το κατιτίς μας θα το πάρουμε. Γιατί λοιπόν να μην το πάρουμε και να κάνουμε και μια καλή πράξη;
Χριστουγεννιάτικο Bazzar για τα παιδιά του Παιδικού χωριού SOS οργανώνεται από το Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου την Πέμπτη 8 & Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου από τις 10:00 έως τις 21:00 και το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου από τις 10:00 έως τις 15:00 στην Αίθουσα Φιλόπτωχου Αδελφότητος Κυριών Θεσ/νίκης στην οδό Στ.Τάττη 5. Με στόχο την οικονομική ενίσχυση για τις ανάγκες των παιδιών, το bazzar περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, χειροποίητες κατασκευές, σπιτικές λιχουδιές, βιβλία, παιχνίδια και ρούχα. Επίσης η unicef κάθε χρόνο βγάζει τον γιορτινό της κατάλογο με υπέροχα είδη για την γυναίκα τον άντρα και το παιδί. Όπως και στο IKEA, αγοράζοντας ένα λούτρινο αρκουδάκι, δίνετε ένα euro από την τιμή στη unicef. Αξίζει τον κόπο να κάνετε μια προσπάθεια.

Χριστουγεννιάτικη Πόλη θα γίνει η ΔΕΘ
Επίσης από την 1η Δεκεμβρίου(σήμερα δηλαδή) έως τις 8 Ιανουαρίου 2012 ο χώρος της ΔΕΘ μετατρέπεται σε χριστουγεννιάτικη πόλη, με παγοδρόμιο, καρουζέλ, τρενάκι του Αϊ Βασίλη και πολλά ακόμα παιχνίδια.
Στη μικρή Χριστουγεννιάτικη Πόλη, έκτασης 16.000 τετραγωνικών μέτρων θα χιονίζει κάθε μέρα, χάρη στη Γιγάντια Χιονόσφαιρα. Επίσης, οι επισκέπτες θα μπορούν δουν από κοντά και το Σπίτι του Άϊ Βασίλη αλλά και να περπατήσουν στο Μαγικό Μονοπάτι λίγο πριν καταλήξουν στη Μαγική Σκηνή όπου παραμυθάδες θα "ταξιδεύουν" το κοινό σε ονειρικούς κόσμους.
Οι μικροί –και όχι μόνο- επισκέπτες της Χριστουγεννιάτικης Πόλης θα μπορούν να συμμετέχουν και σε άλλες δράσεις όπως face painting, skateboard, να δουν βραβευμένες γαλλικές παιδικές ταινίες, θέατρο σκιών, εκπαιδευτικά εργαστήρια του ΜΜΣΤ και δράσεις στον Παιδότοπο.
Οι επισκέπτες θα μπορούν να παρκάρουν στο χώρο της Έκθεσης με μόλις 2 ευρώ. Το εισιτήριο ανέρχεται στα 3 ευρώ, στο οποίο περιλαμβάνονται όλες οι δράσεις, εκτός από το Παγοδρόμιο και το Fun Park. Το ομαδικό εισιτήριο κοστίζει 2,5 ευρώ.

 Και στολίστε επιτέλους! Δέντρο, φωτάκια, λαμπιόνια, τι περιμένετε; Να φτάσει 25/12; Ας δώσουμε λίγη χαρά σε αυτή την πόλη, έστω και με χριστουγεννιάτικα λαμπάκια. Άντε και Χρόνια μας Πολλά!

Σχόλια