Eurovision 2012: Με το εσώρουχο έξω μόνο στην...Ελλάδα κάνεις καριέρα!


Καλησπέρα και πάλι! Eurovision συνέχεια……
Τα έλεγα εγώ, οι γιαγιάδες θα βγούνε πρώτες, με κορόιδευαν οι φίλοι, ε, βγήκαν δεύτερες, έπεσα πολύ κοντά. Η Σουηδέζα Loreen, έδωσε την 5η νίκη στη Eurovision στη χώρα της από τις 52 εμφανίσεις της Σουηδίας στο θεσμό, με το τραγούδι 'Euphoria' με 372 βαθμούς. Σάρωσε, κανονικά, καθώς το δεύτερο τραγούδι, οι γιαγιάδες που λέγαμε, είχανε μια διαφορά 120 βαθμών!
Η Ρωσία πήρε 259 βαθμούς και τη δεύτερη θέση. Τρίτη βγήκε η Σερβία με 214 βαθμούς και πάει λέγοντας ….
Ας περάσουμε στα δικά μας. Η Ελευθερίτσα δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει τους Ευρωπαίους παίρνοντας μόνο 64 βαθμούς και καταλαμβάνοντας την 17 θέση. Η Ήβη απ’ τη μεριά της βρέθηκε ένα σκαλί παρακάτω δηλαδή στην 16η θέση και με 65 βαθμούς, τρελαίνοντας το ΡΙΚ, όπου θέλει να προβεί σε ενέργειες για να μάθει αναλυτικά τα αποτελέσματα του διαγωνισμού.
Τώρα εδώ που τα λέμε αν συγκρίνεις το «aphrodisiac» με το 'Euphoria', απέχουν  όσο η γη με τη σελήνη, καθώς το ένα ανήκει στην κατηγορία τραγουδάκι και το άλλο στην κατηγορία τραγούδι αντίστοιχα, οπότε για τι μιλάμε;
Όμως εδώ στην χώρα αυτή, που λέγετε Ελλάδα, αν δεν δείξεις το βρακί σου δεν ανοίγει καμία πόρτα. Την τακτική του εσωρούχου την συνεχίσαμε και στο εξωτερικό αλλά μάλλον δεν μας έκατσε…ήρθε η Σουηδέζα, ντυμένη μέχρι το λαιμό και μας έκλεψε τη δόξα!
Δεν πειράζει, του χρόνου πάλι και με το εσώρουχο κρυμμένο αυτή τη φορά, ε;



Σχόλια