"A Tribute to Karl: The White Shirt Project”: Celebrities ενώνουν τις δυνάμεις τους και σχεδιάζουν για τον Κarl Lagerfeld





Cara Delevingne, Diane Kruger, Kate Moss, Tommy Hilfiger, Alessandro Michele, Carine Roitfeld και πολλοί ακόμη δημιουργούν επάνω σε λευκά πουκάμισα με έμπνευση τον μεγάλο σχεδιαστή μόδας.

Το λευκό πουκάμισο ήταν δίχως αμφιβολία ένα από τα αγαπημένα fashion items του Karl Lagerfeld που ο ίδιος το επέλεγε στις περισσότερες εμφανίσεις του. Σε μία συνέντευξή του μάλιστα είχε δηλώσει πως θα ήθελε πολύ να ήταν ο πρώτος που θα σχεδίαζε το κλασικό αυτό κομμάτι στην αντρική αλλά και τη γυναικεία γκαρνταρόμπα.

Κάπως έτσι πέντε μήνες περίπου μετά τον θάνατο του,  φίλοι του και θρύλοι της μόδας αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους σε ένα tribute project με τίτλο "A Tribute to Karl: The White Shirt Project” προς τιμήν του σχεδιαστή. Πιο συγκεκριμένα, η Cara Delevingne, η Diane Kruger, η Kate Moss, ο Tommy Hilfiger, ο Alessandro Michele, η Carine Roitfeld και πολλοί ακόμη πρόκειται να σχεδιάσουν το δικό τους λευκό πουκάμισο με έμπνευση από τον Κάιζερ της μόδας.

Αποτέλεσμα εικόνας για karl
Τα συλλεκτικά σχέδια θα πωλούνται στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού το Σεπτέμβριο και στο Κarl.com στην τιμή των στα 777€. Αξίζει τέλος να σημειώσουμε πως όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις θα δοθούν στο ίδρυμα Sauver la Vie, το οποίο χρόνια στήριζε ο Lagerfeld.

Σχόλια