Η είδηση της ημέρας και ο έξυπνος καταναλωτής..

Καθισμένη στο γραφείο παρακολουθώ τα νέα. Πανικός στην Αθήνα, ήρεμος χαμός στη Σαλονίκη. Τα γεγονότα τρέχουν και εμείς από πίσω τους. Το θέμα της ημέρας όμως, πέρα από τα επεισόδια και τις διαδηλώσεις είναι η είδηση του  θανάτου του Μουαμάρ Καντάφι. Την είδηση επιβεβαίωσε η λιβυκή κρατική τηλεόραση.

Σύμφωνα με το Reuters, o αξιωματούχος του Εθνικού Μεταβατικού Συμβουλίου, Αμπντέλ Μαζίντ, δήλωσε ότι ο Καντάφι έχει πιαστεί αιχμάλωτος και φέρει σοβαρά τραύματα και στα δύο πόδια. Ωστόσο ο αντιπρόεδρος του Εθνικού Μεταβατικού Συμβουλίου δήλωσε «Ο Καντάφι σκοτώθηκε στα χέρια της επανάστασης
». Μου φαίνεται πως θα αρχίσουν πάλι φήμες και επιβεβαιώσεις όπως είχε γίνει και με τον  Ο. Μπιλ Λάντεν. Σκοτώθηκε δεν σκοτώθηκε κανείς δεν ξέρει. Αλλά αφού το επιβεβαίωσαν οι Αμερικανοί είμαστε οκ. Όπως τον συμφέρει τον καθένα.                                                                    
Πίσω στα δικά μας η βουλευτής Β' Αθηνών του ΠΑΣΟΚ, Βάσω Παπανδρέου Θα ψηφίσει τελικώς το άρθρο 37 του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών για τις συμβάσεις εργασίας στον ιδιωτικό τομέα, όπως ανακοίνωσε από το βήμα της Βουλής. Συγκεκριμένα δήλωσε «Δεν μπορώ να αναλάβω την ευθύνη να μη λάβουμε την 6η δόση και θα ψηφίσω το άρθρο 37. Έχω, όπως και άλλοι βουλευτές, συνειδησιακό πρόβλημα. Είναι η τελευταία φορά. Μετά τις αποφάσεις που θα ληφθούν πρέπει να αναληφθούν πολιτικές πρωτοβουλίες. Δεν πάει άλλο. Η κοινωνία είναι σε απόγνωση και η χώρα καταρρέει»κατέληξε η βουλευτής.
 Έτσι λέω και εγώ κάθε φορά που κάνω κάτι και είμαι 50-50 ή καθόλου σίγουρη. «Αυτή είναι η τελευταία φορά!» και τελικά ποτέ δεν είναι…
Ας αλλάξουμε θέμα και ας πάμε κάπου ποιο όμορφα και δίκαια για τους καθημερινούς απλούς ανθρώπους. Στο δήμο Παύλου Μελά στη Θεσσαλονίκη οι επιχειρηματίες αποφάσισαν να εκδώσουν κοινωνική κάρτα για τους χαμηλόμισθους δημότες του δήμου όπου θα προβλέπει εκπτώσεις σε είδη διατροφής, ένδυσης κλπ. Επιτέλους μια πρόταση που συμφέρει τους πολίτες με χαμηλά εισοδήματα και δεν αποσκοπεί κάπου. Μιλώντας για εκπτώσεις θα σας προτείνω να μπαίνετε σε έξυπνες σελίδες στο διαδίκτυο που πουλάνε σε απίστευτες τιμές, απίστευτα προϊόντα. Από ρούχα, ρολόγια, τσάντες παπούτσια μέχρι οικιακές συσκευές(κατά καιρούς). Δείτε τα. Αξίζει το κλικ. Στις μέρες που ζούμε..


Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου