Το τέλος μιας σχέσης


Καλησπέρα και πάλι,
Από αρχαιοτάτων χρόνων οι άνθρωποι έφτιαχναν σχέσεις. Ερωτικές, φιλικές ή και γιατί όχι; και εχθρικές. Και κάπως έτσι μέσα από αυτές καθόρισαν και το ρου της ιστορίας, όπως λέγετε. Θέσεις καταλήφθηκαν, λόγω σχέσεων (το γνωστό σε όλους μας σήμερα μέσον), αποφάσεις πάρθηκαν λόγω σχέσεων, δουλειές τακτοποιήθηκαν, γάμοι έγιναν και τέλος απόγονοι ήρθαν και δημιούργησαν τον κόσμο μας σήμερα.
Σχέσεις. Καθημερινά οι άνθρωποι τις δημιουργούν, τις διαλύουν, τις ξαναφτιάχνουν. Κάτι όμως πάντα μένει πίσω. Μια πληγωμένη καρδιά, ένας τσαλαπατημένος εγωισμός, μια αγάπη ξεχασμένη και φυσικά όχι μόνο αρνητικά συναισθήματα αλλά και όμορφα. Όπως ένας φοίνικας που ξαναγεννιέται από τις στάχτες του.
Μόλις χθες βγήκε στα ειδησεογραφικά πρακτορεία, η είδηση πως η Αρετή Τσοχατζοπούλου, παραχωρεί στο ελληνικό δημόσιο όλα τα περιουσιακά στοιχεία που βρίσκονται στην κατοχή της και αποκτήθηκαν με χρήματα του πατέρα της.
Σύμφωνα με την γραπτή δήλωση της:
«Εκχωρώ ανεκκλήτως και θέτω υπό τη διάθεση του ελληνικού δημοσίου ευρισκόμενα στην κατοχή μου περιουσιακά στοιχεία, τα οποία απεκτήθησαν με χρήματα του πατρός μου και κρισιολογηθεί ότι προέρχονται εξ εγκληματικής δραστηριότητας του», αναφέρει η Αρετή Τσοχατζοπούλου σε δήλωσή της προς τον ανακριτή της υπόθεσης Γαβριήλ Μαλλή.
Μάλιστα, η θυγατέρα του Άκη Τσοχατζόπουλου κοινοποιεί τη δήλωσή της στις εισαγγελείς Ευγενία Κυβέλου και Ελένη Σίσκου, αλλά και στον υπουργό Οικονομικών.
Μετά από αυτό υποθέτω, μάλλον έκλεισαν οι πόρτες στην όποια σχέση πατέρα με κόρης υπήρχε. Πολλοί σχολίασαν την παραπάνω δήλωση λέγοντας πως «και όλα αυτά που έφαγε; Σε ταξιδάκια αναψυχής, σε υπέρογκα δείπνα κλπ κλπ…» Σταθείτε ρε παιδιά, μην τα θέλουμε και όλα δικά μας….εδώ άλλοι και άλλοι τρώνε ακόμη και σήμερα και μάλιστα μέσα στα μούτρα μας και με την άδεια του ελληνικού κράτους και δεν τους πειράζει και κανένας ….Και στην τελική με τους συγκεκριμένους κύριους και κυρίες δεν ισχύει καθόλου η ρήση «μαζί τα φάγαμε» καθώς μόνοι τους τρώγανε και τρώνε και εμείς πληρώνουμε ΑΚΟΜΗ τα δείπνα και τα ταξίδια τους.   
Η κ.Τζοχατζοπούλου δίνει πίσω «ευρισκόμενα στην κατοχή μου περιουσιακά στοιχεία, τα οποία απεκτήθησαν με χρήματα του πατρός μου και κρισιολογηθεί ότι προέρχονται εξ εγκληματικής δραστηριότητας του», ένα μέρος της περιουσίας της δηλαδή, από αυτά που την κατηγορεί η ελληνική δικαιοσύνη ότι έφαγε και πέσαμε όλοι να την φάμε.
 Ας βγει κάποιο από αυτά τα λαμόγια που τρώνε τόσα χρόνια και ας χαρίσει έστω και μια….πισίνα στο ελληνικό κράτος, ε, που είναι; Βρείτε μου έναν!
Τώρα θα μου πεις, η κα Αρετή με το πιστόλι στον κρόταφο τα δωρίζει αλλά εγώ θα κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου για άλλη μια φορά και θα σας ρωτήσω, τα φράγκα από το σκάνδαλο -Βατοπέδι τα είδαμε πουθενά; Για να μην πάω και πιο παλιά και ξύσω πληγές….
Τέλος πάντων για τις σχέσεις μιλούσα και παρασύρθηκα με τα πολιτικά πάλι…
Τα υπόλοιπα το…πρωί.  


Σχόλια

  1. Το θέμα είναι ότι όλοι έχουν εστιάσει στον Άκη για να θολώσουν τα νερά και να ταίσουν τον κόσμο με ψευδαισθήσεις οτι δήθεν δεν υπάρχουν άλλοι.Ξέρεις πόσες κυρίες- τρομάρα τους- Σταμάτη υπάρχουν και ξοδεύουν για τα λούσα τους εις βάρος μας?
    Η ουσία είναι μία.Αν όλοι αυτοί που και επιστρέφανε έστω και ένα μέρος από το τους ο κόσμος δε θα ζούσε μέσα στην εξαθλίωση και τη φτώχια!Δε θα υπήρχαν τα ευτελιστικές μειωμένες συντάξεις ούτε οι μισθοί πείνας και η εκμετάλλευση!Ας μεταναστεύσουμε όλοι να μείνουν να πληρώνουν αυτοί μόνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου