Καμία αγάπη μου δεν αδυνάτισε με ....photoshop! Και λίγα ακόμη νέα..


Καλησπέρα και πάλι,
Έφτασε η μέρα και η ώρα που οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα αρχίσουν και πάλι. Η τελετή έναρξης του Λονδίνου βρίσκεται καθ οδόν και οι συγκρίσεις με το 2004 θα είναι αναπόφευκτες για άλλη μια χρονιά. Οκ, τους Κινέζους τους «φάγαμε» στη…στροφή,   καθώς ήμασταν καλύτεροι εμείς και με διαφορά, αλλά φέτος με την «μαμά Αγγλία»  θα δούμε τι θα γίνει…. Θα σβήσει την Αθήνα 2004 η νέα τελετή έναρξης;
Σήμερα στις 11 το βράδυ θα το δούμε. Δηλαδή σε λιγότερο από λίγα λεπτά!
Το ερώτημα που ακόμη μένει είναι ποιος θα είναι ο τελευταίος λαμπαδηδρόμος. Πάντως καλύτερος από τον Κακλαμανάκη δεν θα είναι…

Tomorrowland.
Ωστόσο πολύ ντόρος γίνεται στο διαδίκτυο για το φεστιβάλ Tomorrowland. Προσωπικά δεν είχα ιδέα, αλλά ένας φίλος με ενημέρωσε και τον ευχαριστώ για αυτό. 
Είναι μια από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις στην Ευρώπη και διοργανώνεται από το 2005. Φέτος ξεκίνησε από σήμερα και θα διαρκέσει έως και τα 29/7 στο Βέλγιο. Γνωστοί dj από όλο τον κόσμο θα εμφανιστούν εκεί και φέτος. Ονόματα όπως teve Aoki, Fatboy Slim και Avicii.
Celebrity για έλεος….
Θα συνεχίσω με ένα άσχετο με τα παραπάνω θέμα. Είχα πει πως δεν θα το αναφέρω αλλά όλο με προκαλούν τα ελληνικά περιοδικά. Οκ, λοιπόν θα το πω. Το ότι οι εγχώριες σταρ δεν είναι και τα πρώτα…κορμιά, είναι γνωστό. Το ότι τα κοτσομπολίστικα περιοδικά, μας τις παρουσιάζουν θεές και κορμάρες και με 2 μέτρα πόδι και μπόι είναι επίσης γνωστό, αλλά όχι το πόσο πολύ τις «παραμορφώνουν» κάθε φορά. Δυστυχώς όμως ο καλός θεός τα βλέπει τα…χάλια τους και έρχεται να εκδικηθεί τις απανταχού «σταρ» που αποφεύγουν το γυμναστήριο όπως ο διάβολος το λιβάνι και στην καθισιά τους τρώνε ένα γουρουνόπουλο και κάνουν τον καλό θεό να μεταμορφώνεται σε περιοδικό ciao και να τις ξεμπροστιάζει όλες. 
Βασικά το πρόβλημα δεν έρχεται με όλες αυτές τις κυρίες που λεφτά για διατροφολόγο και προσωπικό γυμναστή έχουν, αλλά δεν… ασχολούνται με το...σπορ γιατί το photoshop τις σώζει και τις έσωζε μέχρι χθες, αλλλά το πρόβλημα βρίσκετε στα εκατοντάδες κοριτσάκια εκεί έξω που παραμυθιάζονται με όλο αυτό τον λαμπερό κόσμο της υποτιθέμενης showbiz και φτάνουν στα όρια της νευρικής ανορεξίας και με κάποιες να τα ξεπερνούν κιόλας, για να μοιάσουν σε αυτά τα ψεύτικα είδωλα. Ηρεμήστε λοιπόν γυναίκες…Όλες έχουμε ατέλειες. Άλλες μεγάλες άλλες μικρές. Αγαπήστε το σώμα σας. Δικό σας είναι. Και με αυτό ζείτε.  Και στην τελική άμα δεν σας αρέσει, ξεκινήστε γυμναστική, αρχίστε να τρώτε υγιεινά, καθώς με το junk food και επάνω στον καναπέ, καμία δεν έγινε θεά. Μόνο με το photoshop. 

Σχόλια

  1. Αν θέλεις να αποκαλείσαι οφείλεις να είσαι και πρότυπο και όχι παχύδερμο.Δόξα το θεό λεφτά έχει η show biz .Αλλά και πάλι είναι περιττά τα χρήματα. Αρκεί να ελαττώσεις τα και να γυμναστείς.Δεν είναι τόσο δύσκολο.
    Και για να ανακεφαλαιώσω ,μην έχετε αυταπάτες:Οι άσημες γυναίκες είναι πολύ πιο όμορφες και προσεγμένες από όλες αυτέs!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου