ΕΜΜΥ AWARDS:Εκεί στο Hollywood βρε παιδί μου δεν ιδρώνει το αυτί τους



Καλησπέρα και πάλι,
Πραγματοποιήθηκαν για άλλη μια φορά τα Όσκαρ της τηλεόρασης στο αγαπημένο- λατρεύουμε να μισούμε- Hollywood. Η βραδιά των 64ων βραβείων Emmy έγινε στο Nokia Theater και δεν είχε σε τίποτα να ζηλέψει από την γνωστή σε όλους, βραδιά των Όσκαρ. Είχε λάμψη, υψηλή ραπτική και άφθονα χρυσά αγαλματίδια.
Το Λος Άντζελες πρέπει να είναι περήφανο, καθώς για άλλη μια χρονιά η μαγική βραδιά, μας κράτησε μακριά από οικονομικές κρίσεις, φτώχεια, μιζέρια και…χρέη. Εκεί στο Hollywood βρε παιδί μου δεν ιδρώνει το αυτί τους. Εδώ ο κόσμος καίγεται αλλά τα ΕΜΜΥ και τα Όσκαρ δεν παραλείπονται με τίποτα.
Τέλος πάντων κάπου εκεί ανάμεσα στη σαμπάνια και στο χαβιάρι μοιράσανε και τα βραβεία για να λένε ότι μαζεύτηκαν για έναν σκοπό.
H Claire Danes και ο Damian Lewis κέρδισαν τα βραβεία γυναικείου και αντρικού ρόλου αντίστοιχα για δραματική σειρά, με το Homeland να κερδίζει το βραβείο καλύτερης σειράς και καλύτερου σεναρίου. Το “Modern Family” ήταν η καλύτερη κωμική σειρά, ενώ, ο Jon Cryer κέρδισε το βραβείο καλύτερου αντρικού ρόλου για την ερμηνεία του στο “Two and a half men”.
Η Julianne Moore (θεά μέσα στο κίτρινο Dior της) και ο Kevin Costner έφυγαν με το βραβείο καλύτερου γυναικείου και αντρικού ρόλου σε τηλεταινία.

Οι νικητές των βραβείων Emmy είναι:
Καλύτερη Δραματική Σειρά : Homeland, Showtime.
 H S.Vergara, είχε ένα sexy
ατύχημα με το φόρεμα της 
Α’ Γυναικείος Ρόλος σε Δράμα : Claire Danes, Homeland, Showtime.

Α’ Ανδρικός Ρόλος σε Δράμα : Damian Lewis, Homeland, Showtime.
Β’ Ανδρικός Ρόλος σε Δράμα : Aaron Paul, Breaking Bad, AMC.
Β\' Γυναικείος Ρόλος σε Δράμα : Maggie Smith, Downton Abbey, PBS.
Σενάριο σε Δράμα: Alex Gansa, Howard Gordon, Gideon Raff, Homeland, Showtime.
Σκηνοθεσία σε Δράμα: Tim Van Patten, Boardwalk Empire, HBO.
Καλύτερη Κωμική Σειρά: Modern Family, ABC.
Α’ Ανδρικός Ρόλος σε Κωμωδία: Jon Cryer, Two and a Half Men, CBS.
Α’ Γυναικείος Ρόλος σε Κωμωδία: Julia Louis-Dreyfus, Veep, HBO.
B’ Γυναικείος Ρόλος σε Κωμωδία: Julie Bowen, Modern Family, ABC.
Β’ Ανδρικός Ρόλος σε Κωμωδία: Eric Stonestreet, Modern Family, ABC.
Σενάριο σε Κωμωδία: Louis C.K, Louie, FX Networks.
Σκηνοθεσία σε Κωμωδία: Steven Levitan, Modern Family, ABC.
Καλύτερη Μίνι Σειρά ή Τηλεταινία : Game Change, HBO.
Α\' Γυναικείος Ρόλος σε Μίνι Σειρά ή Τηλεταινία: Julianne Moore, Game Change, HBO.
Α\' Αντρικός Ρόλος σε Μίνι Σειρά ή Τηλεταινία: Kevin Costner, Hatfields & McCoys, History.
Β\' Γυναικείος Ρόλος σε Μίνι Σειρά ή Τηλεταινία: Jessica Lange, American Horror Story, FX Networks.
Β\' Αντρικός Ρόλος σε Μίνι Σειρά ή Τηλεταινία:: Tom Berenger, Hatfields & McCoys, History.
Σκηνοθεσία σε Μίνι Σειρά ή Τηλεταινία: Jay Roach, Game Change, HBO.
Σενάριο σε Μίνι Σειρά ή Τηλεταινία:: Danny Strong, Game Change, HBO.
Καλύτερο Διαγωνιστικό Ριάλιτι: The Amazing Race, CBS.
Παρουσιαστής Διαγωνιστικού Ριάλιτι: Tom Bergeron, Dancing With the Stars, ABC.
Variety: The Daily Show With Jon Stewart, Comedy Central.
Σενάριο Variety: Louis C.K., Louis C.K. Live at the Beacon Theatre, FX Networks.
Σκηνοθεσία Variety: Glenn Weiss, 65th Annual Tony Awards, CBS.

Αμέσως μετά την τελετή των βραβείων Emmy, ακολούθησαν αρκετά πάρτι, αλλά αυτό που συγκέντρωσε τον περισσότερο κόσμο ήταν το πάρτι του HBO.
Τα βλέμματα στο Pacific Design Center όπου έγινε η εκδήλωση τράβηξε η Oliva Munn και το σέξι μπούστο της. Η πρωταγωνίστρια του Newsroom, άλλαξε φόρεμα σε σχέση με την εμφάνισή της στην τελετή και βέβαια ξεχώρισε. Στο πάρτι παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων η Nicole Kidman με τον Keith Urban, η Julliane Moore, ο Tom Hanks, η Jane Fonda, η Ashley Simpson, ο Jon Cryer, η Ashley Judd και ο Clive Owen.

Τα παραλειπόμενα της βραδιάς

Αρκετοί ηθοποιοί του Χόλιγουντ πήραν μέρος σε ένα βιντεάκι για την έναρξη του σόου. Μεταξύ τους η Kathy Bates, η Christina Hendricks, η Ellen DeGeneres και η Zoey Deschanel. Την παράσταση έκλεψε η Lena Dunham η οποία πείστηκε να εμφανιστεί γυμνή! Επίσης αίσθηση έκανε το κακόγουστο αστείο του Jimmy Kimmel, ο οποίος κατά τη διάρκεια της βραδιάς, έχασε από τον Jon Stewart στην κατηγορία της Τηλεοπτικής Χιουμοριστικής Εκπομπής, είπε «Πριν συνεχίσουμε θα ήθελα να σας γνωρίσω τη μητέρα και τον πατέρα μου. Πάντοτε με στήριζαν και μου έλεγαν ότι θα πετύχω σε ότι αποφασίσω. Φέτος μου είπαν ότι θα κερδίσω το Emmy, αλλά μαντέψτε Μαμά και Μπαμπά, δεν κέρδισα», τους είπε πριν βάλει τους ανθρώπους ασφαλείας να τους συνοδεύσουν έξω. Κρυάδες αλά Χόλιγουντ.  
Επίσης, το φερμουάρ από το φόρεμα της Sofia Vergara, άνοιξε στο χειρότερο σημείο αποκαλύπτοντας πολύ περισσότερα απ' όσα θα ήθελε η ίδια. Εκτός από το σέξι μπούστο της, μας έδειξε και τα... οπίσθιά της, αλλά μόνο για λίγο αφού, όπως έβαλε και τη σχετική φωτογραφία στο twitter της, υπήρχε εκεί άνθρωπος για να διορθώσει το πρόβλημα. Όσο για τους λόγους που έγινε, το φόρεμα ήταν μάλλον λίγο παραπάνω στενό απ' ότι έπρεπε, με την ηθοποιό να μην μπορεί να καθίσει λεπτό κάτω... ούτε πριν αλλά ούτε και μετά το ατυχηματάκι της.
Εγώ όταν σας λέω όμως ότι εκεί καλοπερνάνε και δεν ιδρώνει το αυτί τους το εννοώ.  Η Kelly Osbourne, έκανε μανικιούρ με αληθινά μικρά μαύρα διαμαντάκια, γνωστού κοσμηματοπώλη του Λος Άντζελες, το οποίο κόστισε 250.000 δολάρια. Βεβαίως! Η ίδια δήλωσε τρομοκρατημένη με την απόφασή της. «Πρόκειται να κάνω μανικιούρ με μανό με μαύρα διαμάντια αξίας 250.000, από τον @azature. Είμαι ενθουσιασμένη και είναι μεγάλη τιμή αυτό και βέβαια πολύ σοκαριστικό που θα έχω τόσα χρήματα στα... νύχια μου», έγραψε η Osbourne στο twitter της. Συγκλονιστήκαμε indeed! Άντε και του χρόνου!

Σχόλια