Εγώ που δηλώνω και ...το πορτατίφ στην εφορία είμαι μαλάκας;



Καλησπέρα και πάλι,
Σάλος έχει προκληθεί με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα» σχετικά με τα ποσά που δηλώνουν οι εγχώριοι τραγουδιστές στην εφορία. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Άννα Βίσση δηλώνει 3 χιλιάρικα, η Δήμητρα Γαλάνη 4, ο Μαζωνάκης 45 και ο κατάλογος δεν έχει τέλος. Αν το παραπάνω δημοσίευμα είναι αληθινό και όχι σενάριο φαντασίας απ’ το μυαλό του συγκεκριμένου δημοσιογράφου τα σχόλια τα θεωρώ περιττά. Ντροπή δηλαδή. Να παίρνουν πόσα χιλιάρικα τη βραδιά και να κοροϊδεύουν την εφορία και το ίδιο το κράτος μέσα στα μούτρα.
Ορισμένοι τραγουδιστές που αναφέρονται στο εν λόγω δημοσίευμα, έσπευσαν να το διαψεύσουν μέσω των εκπροσώπων τους, στο Τύπο. Όπως ο Σάκης Ρουβάς, ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο Γιάννης Κότσιρας.
Και εσύ Πέγκυ μου;
Επίσης, σάλος έχει προκληθεί μετά το δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» που κατηγορεί την Πέγκυ Ζήνα και το Γιώργο Λύρα για φοροδιαφυγή αξίας 4,2 εκατομμυρίων ευρώ. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το ζευγάρι Ζήνα-Λύρα, δεν ήταν τυπικό στις συναλλαγές του με την εφορία και μετά από έρευνα του ΣΔΟΕ προέκυψε απόκρυψη στοιχείων και εσόδων.
Η γνωστή τραγουδίστρια και ο μάνατζερ και σύζυγός της, απάντησαν στο δημοσίευμα μέσω του δικηγόρου τους, κ. Νικόλαου Ανδρικόπουλου, με επίσημη ανακοίνωση και όπως αναφέρουν στο τέλος, επιφυλάσσονται παντός νομίμου δικαιώματός του.
Τι γίνεται ρε παιδιά; Ξαφνικά αυτό το κράτος ξύπνησε; Τόσα χρόνια τι κάνανε;
Τώρα τα θυμήθηκαν αυτά τα χρήματα, τόσα χρόνια περίσσευαν στο κράτος τα δισεκατομμύρια και άφηναν τους πλούσιους αυτής της χώρας(και δεν αναφέρομαι συγκεκριμένα στα παραπάνω δημοσιεύματα και ανθρώπους αλλά γενικότερα σε αυτούς που συλλαμβάνει εδώ και μισό χρόνο η αστυνομία για φοροδιαφυγή- και όχι μόνο) να τρέχουν στις ελβετικές τράπεζες να αφήνουν τα ωραία τους χρήματα και να φοροδιαφεύγουν με την ανέχεια του κράτους; Έπρεπε να έρθει η τρόικα για να πιαστούν στην φάκα όλοι αυτοί; Και εμείς όλοι που δηλώνουμε και …το πορτατίφ στο σπίτι μας και πληρώνουμε φόρους και χαράτσια τόσα χρόνια, τι είμαστε; Κορόιδα ή να το πω χειρότερα μαλάκες;





Σχόλια