Φόρος στο πτυχίο; Τι άλλο μένει, το βρακί μας; Και άλλες ιστορίες...


Καλησπέρα και πάλι,
Χάος και πάλι στην μικρή μας χώρα με την τρόικα να θέλει να φορολογήσει και τα πτυχία του κάθε Έλληνα φορολογούμενου πολίτη. Το μέτρο ακόμη δεν ξέρουν αν θα περάσει…ίδωμεν! Τι άλλο θα ακούσουμε, μέχρι και το…βρακί θα μας φορολογήσουν σιγά-σιγά…Τι μάρκα φοράς; Cavalli; 300 ευρώ. Μινέρβα; 100ευρώ!
Το σήριαλ συνεχίζεται
Το σήριαλ που ξεκίνησε η εφημερίδα «Τα Νέα» με το δημοσίευμα περί φοροδιαφυγής των τραγουδιστών δεν έχει τέλος, καθώς έχουν βγει οι περισσότεροι από αυτούς και απολογούνται, διαψεύδοντας το δημοσίευμα λέγοντας πως τα περιουσιακά τους στοιχεία είναι δηλωμένα σε ..εταιρίες. Τρέχα γύρευε. Σύμφωνα με πληροφορίες η εταιρεία είναι ένας τρόπος για να πληρώνουν λιγότερα στην εφορία.
Τέλος πάντων. Οι λογιστές τους ξέρουν καλύτερα...
Αρχίζουν οι συναυλίες στη ΔΕΘ!
Από σήμερα πιάνουν τα μικρόφωνα και τις κιθάρες τους οι έντεχνοι κυρίως τραγουδιστές ανοίγοντας την αυλαία των μουσικών συναυλιών στην 77η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Η αρχή είναι δυναμική.  Για απόψε η Ελεονώρα Ζουγανέλη και ο Φίλιππος Πλιάτσικας. Οι δυο καλλιτέχνες θα ανέβουν στη σκηνή στις 21.30, (δηλαδή τώρα! Όσοι πιστοί…τρέξτε!) για να ξεσηκώσουν το κοινό της πόλης. Το πρόγραμμα των επόμενων ημερών:
Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012 - Professional Sinnerz – Enola Str8 – My Excuse
Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012 - Νατάσσα Μποφίλιου
Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012 - Λαυρέντης Μαχαιρίτσας , Δημήτρης Σταρόβας, Σάκης Μπουλάς και Tonino Carotone
Σαββατο15 Σεπτεμβρίου 2012 – Άλκηστις Πρωτοψάλτη και Ευανθία Ρεμπούτσικα
Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012 - Ελευθερία Αρβανιτάκη και Μπάμπης Στόκας
Εισιτήριο: 5 ευρώ (Με το εισιτήριο εισόδου στη ΔΕΘ).
Καλά να περάσουμε!

ΥΓ. «Ψόφια τα πράγματα» φέτος στη ΔΕΘ, λένε οι φήμες…Αληθεύουν;

Σχόλια