Η Kate, η Μενεγάκη, ο Jacobs και οι άλλοι....



Καλησπέρα και πάλι,
Μπήκε Σεπτέμβρης και σιγά -σιγά επιστρέφουμε όλοι στη…βάση μας. Με το άνοιγμα των σχολείων, θα τελειώσει και επίσημα η καλοκαιρινή περίοδος. Τα κεφάλια μέσα. Το Σ/Κ που μας πέρασε έτυχε να βρίσκομαι στη Χαλκιδική και συγκεκριμένα στο δεύτερο πόδι, όταν ανακάλυψα ότι το καλοκαίρι μας άφησε για άλλη γη και άλλα μέρη….Κρύωσε απότομα η θάλασσα, βγήκε ξαφνικά κρύος αέρας, τα κουνούπια σταμάτησαν να τσιμπάνε και το δροσιστικό ντουζ με το λάστιχο στην αυλή, δεν ενδείκνυται πια λόγω…ψόφου! Άντε και καλό φθινόπωρο!
 Louis Vuitton και Yayoi Kusama
Τώρα τελευταία ωστόσο έχουν πάθει παράκρουση τα περιοδικά μόδας και ασχολούνται με τη νέα συνεργασία του οίκου μόδας Louis Vuitton με την διάσημη  Yayoi Kusama και τις βούλες της .
Μετά τις επιτυχημένες συνεργασίες του διάσημου οίκου με τους Richard Prince, Takashi Murakami και Stephen Sprouse –θυμηθείτε τη συλλογή με τα φλούο graffiti που επιμελήθηκε ο τελευταίος και είχε γίνει πανικός, ήρθε η ώρα για την ογδοντατριάχρονη καλλιτέχνη από την Ιαπωνία Yayoi Kusama να σχεδιάσει για τον οίκο.
Φήμες λένε ότι η διάσημη καλλιτέχνης μένει μόνιμα σε ψυχιατρική κλινική…Οκ, ο καθένας όπως αισθάνεται καλύτερα. Το μόνο σίγουρο είναι πάντως πως ο Marc Jacobs  είναι τρισευτυχισμένος με τη νέα του συνεργασία καθώς όπως όλα δείχνουν θα πουλήσει τρελά.

Ladies and gentleman... η γνωστή ακόμη και στις πέτρες Kate Moss
Ένα άλλο…θέμα που κυριαρχεί σε όλα τα περιοδικά είναι και η γνωστή ακόμη και στις πέτρες Kate Moss. Το μοντέλο που κυριαρχεί στις πασαρέλες (και όχι μόνο), από τη δεκαετία του 90, επιστρέφει δριμύτερη για ακόμη μια φορά με μια νέα φωτογράφηση για το λανσάρισμα της νέας κολεξιόν της MANGO. Το 38χρονο supermodel, φωτογραφημένο από το δίδυμο των Inez Van Lamsweerde και Vinoodh Matadin, αφού πρόλαβε να πρωταγωνιστήσει στο νέο video clip του G.Michael αλλά και να ολοκληρώσει της καλοκαιρινές της διακοπές, φοράει τις δημιουργίες του ισπανικού, budget friendly brand και μας παρουσιάζει εμφανίσεις για όλα τα γούστα- από casual denim δημιουργίες μέχρι εκκεντρικά, animal print βραδινά. Ποια άλλη θα μπορούσε να θεωρηθεί κατάλληλη για να παρουσιάσει μια τέτοια συλλογή;
Carine μας κακομαθαίνεις....
Όχι ένα, όχι δύο αλλά 21 νέα προιόντα πρόκειται να παρουσιάσει μέσα από τη M.A.C στις αρχές Οκτωβρίου, η διάσημη fashion editor και πρώην διευθύντρια της γαλλικής VOGUE, Carine Roitfeld.
Η σειρά περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα για ένα sexy, δραματικό look: eyeliner σε βαθύ μαύρο, δύο πολύ ενδιαφέροντα Face Kits με αποχρώσεις που ξεκινούν από το μπεζ και φτάνουν στο σκούρο καφέ και το ανθρακί, nude κραγιόν, Face and Body Foundation, concealer, πινέλα, δύο μάσκαρα αλλά και beauty spots, μαύρα stencil αστεράκια.
Σύμφωνα με την ίδια: «Η ομορφιά βρίσκεται στα μικρά "ατυχήματα", όχι στην τελειότητα» λέει στο backstage video για τη συλλογή μακιγιάζ που δημιούργησε και που είναι, προφανώς, εμπνευσμένη από το προσωπικό της look που όπως λέει η ίδια "είναι λίγο...χαλασμένο".

Φτάνει η Μενέγω ρε παιδιά...Φτάνει!
Η απορία της ημέρας όμως (και όλου του καλοκαιριού, μη σου πω) είναι μια. Γιατί η Ελένη Μενεγάκη από τότε που σταμάτησε η εκπομπή της βρίσκεται σε όλα τα περιοδικά και σε όλα τα site στο διαδίκτυο; ΦΤΑΝΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ! Ελένη σου λέω....φτάνει! Η Μενεγάκη με μαγιό, η Ελένη στο σούπερ μάρκετ, η Μενεγάκη στα βαφτίσια......Θα πάθω Μενεγανίανση! Δεν αντέχω άααααλλο!



Σχόλια