Υπάρχει το σωστό timing ή τελικά όλα στο μυαλό μας βρίσκονται;


Μετά από το κείμενο με τις σιωπές (http://skondranig.blogspot.gr/2013/07/blog-post.html), ήρθε και με τύλιξε και εμένα την ίδια μια σιωπή. Σιωπή στον λόγο και στα κείμενα. Στέρεψα από ιδέες. Ένιωσα λες και έκλεισε το μυαλό μου και δεν μπορούσα να σκεφτώ τίποτα. Το κείμενο της σιωπής ήταν στις 13/7. Και έπειτα...σιωπή.

Και ξεκίνησα να αναρωτιέμαι. Υπάρχει άραγε το σωστό timing για όλα; Σωστό timing για γράψιμο, σχέσεις, φιλίες, δουλειές ή είναι απλά φάσεις και τύχες που περνάμε; Κάνοντας μια γρήγορη έρευνα ανάμεσα σε φίλους και γνωστούς, ανακάλυψα πως οι περισσότεροι  πιστεύουν στο σωστό timing. Δηλαδή πως για όλα υπάρχει η κατάλληλη στιγμή.
 Η Μαρία πιστεύει στο ρητό «στη σωστή ώρα στο κατάλληλο μέρος», όσον αφορά τα επαγγελματικά της. Η Κατερίνα πιστεύει στο σωστό timing όσον αφορά τα ...γκομενικά της. Βγήκε ένα βράδυ στο Ζούκα, βγήκε και ο...θεός και εκεί που πήγε τουαλέτα, ένα «ζώον» την έσπρωξε πάνω του. Και πιάσανε κουβέντα. Αυτό ήταν. Ζευγάρι εδώ και ένα μήνα με τον...θεό.
Προσωπικά δεν ξέρω πια αν το πιστεύω το timing. Και πότε δηλαδή είναι το σωστό timing και που; Θα χτυπήσει ποτέ την δική μας πόρτα ή θα περάσει στη διπλανή που είναι και πιο lux; Κι αν δεν την χτυπήσει ποτέ;(την δική μας ντε!) Τι θα γίνει τότε; Μια ζωή θα τρώμε...φασολάδα;

Νομίζω πως εμείς το δημιουργούμε το timing. Για παράδειγμα, το σημερινό κείμενο. Ξεκίνησα να το γράφω προχθές. Σιωπή. Το ξανά έπιασα σήμερα. Και μάλλον θα το αναρτήσω όπως φαίνεται. Σωστό timing γραψίματος το λένε τώρα αυτό;
Ίσως νομίζω πως όλα στο μυαλό μας βρίσκονται.
Βγαίνεις έξω, πίνεις το ποτό σου και ξαφνικά γνωρίζεις τον έρωτα της ζωής σου. Σωστό timing ή μοίρα; Στέλνεις βιογραφικό τυχαία στην Google και την ίδια ώρα η εταιρεία ψάχνει κάποιον σαν εσένα χωρίς να έχει δημοσιοποιήσει τη θέση αυτή. Τσακ! Προσλαμβάνεσαι!
Τύχη ή timing; Καλό κάρμα ή ο σωστός άνθρωπος τη σωστή στιγμή; Δεν ξέρω νομίζω. Ότι και να συμβαίνει πάντως, η Google απέκτησε έναν πολύ τυχερό νέο υπάλληλο μόλις!

  










Σχόλια