Η Isabel Marant έρχεται στα H&M αύριο!

Η συνεργασία Isabel Marant και H&M είναι γεγονός. Η ευχάριστη είδηση είναι όμως πως αύριο η σειρά θα βρίσκεται στα ράφια των γνωστών πολυκαταστημάτων.
Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Η γνωστή εταιρεία ρούχων H&M, συνεργάζεται για ακόμη μια χρονιά με ένα διάσημο σχεδιαστή μόδας και όπως κάθε χρόνο (Οκτώβριο-Νοέμβριο), έτσι και φέτος λανσάρει την συνεργασία της με Isabel Marant (για την φετινή χρονιά). 

Η σειρά θα βρίσκεται στα ράφια της γνωστής αλυσίδας αύριο, 14 Νοεμβρίου. Κλασικά στην Τσιμισκή πάλι θα επικρατεί το αδιαχώρητο…

Η συλλογή της γνωστής σχεδιάστριας για την γνωστή αλυσίδα ρούχων, ντύνει όλη την οικογένεια σε έθνικ στυλ καθώς αυτή περιλαμβάνει κομμάτια για την γυναίκα, το παιδί και τον άντρα και είναι σχεδόν όλα unisex. Όπως δήλωσε και η σχεδιάστρια στο περιοδικό Marie Claire, είναι μια συλλογή για να ανταλλάσσει ρούχα όλη η οικογένεια, όπως άλλωστε κάνει και η ίδια με τον σύντροφο της. Καθημερινά boho chic κομμάτια σε πολύχρωμους τόνους αλλά και μονόχρωμα άσπρα, γκρι (αρκετά από αυτά) και μαύρα. Η Isabel Marant ικανοποιεί όλες τις fashionistas καθώς σχεδίασε από top, κολάν, παντελόνια με ραφές, πούλιες και τρουκ μέχρι κοσμήματα και παπούτσια (γόβες, μποτάκια).

Στα πλην της σειράς είναι πως δεν είναι και τόσο οικονομική όσο οι καθημερινές σειρές των H&M.
Υπενθυμίζεται ότι η H&M, έχει συνεργαστεί στο παρελθόν μεταξύ άλλων με τον οίκο Versace, Roberto Cavalli, Lanvin, Stella McCartney, Maison Martin Margiela, Marni, Comme des Garsons και Karl Lagerfeld.

Να ευχηθώ καλή επιτυχία στα κορίτσια και στα αγόρια που θα επιθυμήσουν ένα κομμάτι της Ι. Μarant αύριο. Να το αποκτήσετε και καλοφόρετο!





 
 Η σχεδιάστρια στην παρουσίαση της
συλλογής στο Παρίσι

Σχόλια