H Gwyneth Paltrow χώρισε με μια λιτή ανακοίνωση κ μια φωτογραφία

Όταν ένα ζευγάρι χωρίζει ποτέ δεν είναι μια όμορφη είδηση. Πριν λίγα λεπτά μου ήρθε ένα mail στο κινητό μου, από την όμορφη Gwyneth Paltrow και μέσω του site της Goop, όπου με μια λιτή ανακοίνωση και μια φωτογραφία, ανακοινώνει τον χωρισμό της από τον σύζυγο της και front man των Coldplay, Chris Martin.
 Το πρώην ζευγάρι Martin-Paltrow
Προσωπικά, δεν είμαι υπέρ των δημοσίων παραδοχών διαζυγίων. Γιατί πρέπει να ανακοινώσεις σε όλο τον πλανήτη τον χωρισμό σου; Χώρισε ήρεμα χωρίς να κάνεις μεγάλο χαμό. Γιατί μετά την ανακοίνωση αυτή, την επόμενη μέρα όλα τα ΜΜΕ θα ασχολούνται μαζί σου. Και κάπως έτσι θα γίνει και με τον συγκεκριμένο χωρισμό.
Τέλος πάντων η Paltrow μετά από 10 χρόνια γάμου και 2 παιδιά μας ανακοινώνει τον χωρισμό της με τα εξής λόγια (και την αριστερή φωτογραφία):
«Με την καρδιά μας γεμάτη θλίψη αποφασίσαμε να χωρίσουμε. Προσπαθούσαμε σκληρά τον τελευταίο χρόνο, είτε από κοντά, είτε από απόσταση, να δούμε τι μπορεί να γίνει μεταξύ μας και καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι, ενώ αγαπάμε πολύ ο ένας τον άλλο, θα μείνουμε χωριστά. Όμως θα είμαστε πάντα οικογένεια και είμαστε πιο κοντά από ότι έχουμε υπάρξει ποτέ».

«Πάνω απ’ όλα είμαστε γονείς δυο υπέροχων παιδιών και ζητάμε τόσο για εκείνα, όσο και για εμάς να σεβαστείτε την ιδιωτική μας ζωή σε αυτές τις δύσκολες στιγμές», γράφει μεταξύ άλλων η Paltrow.

Σχόλια