H Kate Moss βρίσκεται παντού: Nέα συνεργασία με τον οίκο Burberry

Αυτό το κορίτσι, έχει άστρο. Εδώ και...30 χρόνια! Δεν το σταματά τίποτα.  Έπειτα από την επιτυχημένη τελευταία συνεργασία της με την εταιρεία ρούχων Liu Jo, έρχεται και η νέα συνεργασία με τον οίκο Burberry.

Η Kate Moss, προχωρά στη νέα καμπάνια του διάσημου οίκου με το μοντέλο Cara Delevigne.
Οι δυο τους ποζάρουν με τις διάσημες καμπαρντίνες κάτω από τον φωτογραφικό φακό του Mario Testino.
Ο λόγος; Το νέο άρωμα του οίκου Burberry.
Η ενζενί Cara, έγραψε στο Twitter, επιβεβαιώνοντας στην ουσία την συνεργασία: “Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα συνεργαστώ για το νέο άρωμα της Burberry με την πανέμορφη κυρία Moss και τον Mario Testino''. Θα ενθουσιαστεί η Kate, με το κυρία Moss...
Επιπλέον πριν μερικές μέρες είδαμε και τις προκλητικές φωτογραφίες της Kate για το περιοδικό LIU, δια χειρός Terry Richardson. Για δεύτερη φορά μες τη χρονιά φωτογραφίζεται γυμνή. Την πρώτη ήταν για το επετειακό τεύχος του Playboy.
Η Kate έχει φανατικό κοινό που την ακολουθεί πιστά. Η Kate πουλάει. Και αυτό το εξαργυρώνει με τον καλύτερο τρόπο. Και απλά, βρίσκεται παντού. Σε όποιο περιοδικό και να ανοίξεις την βρίσκεις μέσα.


McQueen, Liu Jo, Kerastase, Burberry, Rimmel είναι μόνο για την φετινή χρονιά οι συνεργασίες του διάσημου μοντέλου. Χώρια η προσωπική της σειρά από αρώματα. Από ότι φαίνεται θα συνεχίσει να μας απασχολεί για πολλά χρόνια ακόμη...

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου