Χαλαρά πράγματα: Η άσχετη από μόδα Kardashian,εξώφυλλο στη Vogue!

Πρέπει σε αυτό εδώ το μικρό blog να δημιουργήσω ένα νέο project με τον τίτλο χαλαρά πράγματα. Σε αυτό το project, ανήκει και το παρακάτω θέμα. 
 Το επίμαχο εξώφυλλο
Πάει ο κόσμος της μόδας χάλασε. Η αμερικάνικη Vogue, τολμάει να βάζει στο εξώφυλλο της την Kim Kardashian, για να ικανοποιήσει (όπως θέλουν να λένε οι φήμες) τα παρακάλια του συντρόφου και πατέρα του παιδιού της, Kanye West, προς την διευθύντρια του περιοδικού Anna Wintour, να μπει εξώφυλλο η πρώτη γιατί είναι όνειρο της ζωής της!!!
Το θέμα εδώ πιο είναι; Ναι, καταλαβαίνω πως το θέμα δεν αφορά το ευρύ κοινό της χώρας αλλά please people, η Kardashian εξώφυλλο της Αμερικάνικης Vogue;;;;;; Δεν άντεξα να μην το σχολιάσω καθώς έχει σηκώσει θύελλα αντιδράσεων στον κόσμο της μόδας.   
Το λιγότερο ιεροσυλία. Το συγκεκριμένο περιοδικό δεν είναι ένα απλό περιοδικό. Συγκεκριμένα αποτελεί το ιερό βιβλίο των  απανταχού fashionistas στον πλανήτη γη. Είναι το ιερό δισκοπότηρο της μόδας με ιέρεια στο ναό που το φυλάει η σκληρή διευθύντρια Anna Wintour. Τώρα πως κατάφερε η...ιέρεια να βεβηλώσει τον ναό της, κανείς δεν μπορεί να το καταλάβει.
Αλλά γιατί δημιουργείτε τόση φασαρία για την Κardashian; Για τον απλούστερο λόγο πως η συγκεκριμένη κυρία είναι η βασίλισσα της trash tv, των reality και του κακόγουστου ντυσίματος. Δεν μπορείς να βάζεις την απόλυτα κακόγουστη και χωρίς ίχνος στυλ Kim στο εξώφυλλο του ναού της μόδας. Κάποιο λάκκο έχει η φάβα και σίγουρα η Anna Wintour το γνωρίζει αυτό, καθώς βγήκε να απολογηθεί για το συγκεκριμένο αυτό.   
 Ποζάροντας για την Vogue
«Η γνώμη μου είναι ότι είναι και γοητευτικό και συγκινητικό, και ήταν, πρέπει να προσθέσω, εξ ολοκλήρου δική μας ιδέα να το κάνουμε – μπορεί να έχετε διαβάσει ότι ο Kanye με παρακάλεσε να βάλουμε την αρραβωνιαστικιά του στο εξώφυλλο της Vogue. Δεν έκανε κάτι τέτοιο. Το κουτσομπολιό μπορεί να είναι ενδιαφέρον ανάγνωσμα, αλλά απλώς δεν είναι αλήθεια. Μέρος της απόλαυσης της σύνθεσης της Vogue, κάτι που είναι μακρά παράδοση αυτού του περιοδικού, είναι η ικανότητα να παρουσιάζουμε αυτούς που καθορίζουν τον πολιτισμό σε κάθε δεδομένη στιγμή, που ανακατεύουν τα πράγματα, των οποίων η παρουσία στον κόσμο διαμορφώνει τον τρόπο που βλέπουμε τα πράγματα. Νομίζω ότι όλοι μπορούμε να συμφωνήσουμε στο γεγονός ότι αυτόν τον ρόλο αυτή την περίοδο τον παίζουν η Kim και ο Kanye στο έπακρο». 
Ώιμε! Σύμφωνα με τη Wintour, η Kim και ο Kanye καθορίζουν τον πολιτισμό στις μέρες μας. Που πάει αυτή η κοινωνία; μια ατάλαντη τηλεπερσόνα και ένας ράπερ διαμορφώνουν τον τρόπο που βλέπουμε τα πράγματα σήμερα. Αλλά μεταξύ μας τώρα, αν το καλοσκεφτείτε η Anna δεν έχει και απόλυτο άδικο. Το φαινόμενο δυστυχώς είναι παγκόσμιο. Κάτι τέτοιες κυριαρχούν και στην δική μας τηλεόραση, εκτός από του εξωτερικού. Κάτι τέτοιες έχουμε θεοποιήσει και στα δικά μας περιοδικά αλλά δεν το κάνουμε και θέμα γιατί τα δικά μας δεν είναι αμερικάνικη Vogue-ναός της μόδας. Αλλά πρώτη φορά βεβηλώνεται ο ναός με trash persona στο εξώφυλλο. Να σας υπενθυμίσω πως η Vogue έχει φιλοξενήσει στο εξώφυλλο της μεταξύ άλλων την Michele Obama, την Meryl Streep, την πριγκίπισσα Diana και ξαφνικά μου πετάει την Kardashian. Έλεος.
 Σε παλιότερη εμφάνιση της...
Αλλά για να απολογηθεί η Wintour, πάει να πει πως προφανέστατα και δεν πολυγούσταρε το εξώφυλλο αυτό και η ίδια και ας αφήσει τον πρόλογο. Να σημειωθεί πως σε κάθε editorial σχολιάζει το εξώφυλλο του περιοδικού αλλά δεν απολογείται ποτέ γι αυτό. Απλά κάνει μια παρουσίαση.
Το συγκεκριμένο εξώφυλλο ψιθυρίζονταν εδώ και μήνες ότι πρόκειται να συμβεί αλλά οι απανταχού fashionistas δεν ανησυχούσαν καθώς γνώριζαν τα standards της Wintour. Όσο και να την παρακαλάει ο West λέγανε οι φήμες, η Anna δεν θα λυγίσει. Δυστυχώς όμως λύγισε και έχουμε το trash, φάτσα κορνίζα στο απόλυτο stylish περιοδικό του κόσμου.

Για να κατέλαβε το απόλυτα τίποτα την Vogue, νομίζω πια πως το trash και το   μηδέν απογειώνεται πια και στα φανερά σαν πρότυπο στον μικρό μας κόσμο. Και για του λόγου το αληθές, πατήστε το on στο τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης σας.

Σχόλια