Η Sharon Stone απενoχοποιεί το σώμα της 50αρας!

Κάθε χρόνο το μόνιμο θέμα στο φεστιβάλ των Καννών είναι η Sharon Stone. Μα κάθε χρόνο. Από τα ‘90ς μέχρι και σήμερα δεν υπάρχουν Κάννες χωρίς Sharon. Πέρυσι, στο κότερο του Roberto Cavalli, και φορώντας αποκλειστικά δημιουργίες του, είχε τρελάνει όλο τον αντρικό πληθυσμό της...γης.
 Το διάσημο φόρεμα
Φέτος για ακόμη μια χρονιά η 56χρονη Sharon, κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα. Προκαλεί. Έπειτα από το κατακόκκινο φόρεμα που φόρεσε τις προηγούμενες ημέρες, στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ, επέστρεψε με ένα μαύρο μίνι φόρεμα Emilio Pucci και ξύπνησε και πάλι το βασικό ένστικτο πολλών αντρών.
Η Stone, τολμάει και δεν φοβάται να προκαλέσει. Γιατί στα 56 χρόνια και με τέτοιο σώμα και συγκεκριμένα με τέτοιο πόδι, νομίζω πως το μίνι επιβάλλεται αν είσαι movie star και μάλιστα του βεληνεκούς της Stone.
 Η πρώτη εμφάνιση με το κόκκινο φόρεμα
Νομίζω πως ήταν μια επιτυχημένη εμφάνιση και μπράβο της που άνοιξε το δρόμο και σε άλλες σταρ αλλά και γυναίκες της καθημερινότητας να προχωρήσουν σε ανάλογες κινήσεις. Και άδικα κάποιοι την κατέκριναν. Αλλά όσα δεν φτάνει η αλεπού λένε...
Γιατί δηλαδή μια γυναίκα 50 και βάλε όπου βρίσκεται σε φυσική κατάσταση ανάλογης της Stone, δηλαδή τέλειας, να μην φορέσει μίνι και μπικίνι και σορτς; Δηλαδή πρέπει  τα ταμπού του παρελθόντος να σταματήσουν. Οι γυναίκες όπου πλέον στα 40 και στα 50 τους διανύουν μια νέα εφηβεία σωματικά ΕΠΙΒΆΛΛΕΤΑΙ  να μπορούν να φορούν ότι θέλουν. Η σημερινή 40αρα είναι πια στα πρότυπα της Jennifer Aniston και όχι στις Ρένας Βλαχοπούλου.  

 Κλείνοντας όμως να τονίσω πως μιλάω πάντα όμως για μια καλή φυσική κατάσταση και όχι για υπέρβαρες γυναίκες και γυναίκες με χαλαρότητα και κυτταρίτιδα. Γιατί μεταξύ μας τώρα το θέαμα μιας 50αρας με κυτταρίτιδα, χαλάρωση και σορτς πονάει πραγματικά τα μάτια μας.
 Το τέλειο Emilio Pucci

Σχόλια