H Lupita Nyong'o επιτέλους εξώφυλλο στη Vogue!


Ήρθε επιτέλους και η αναγνώριση από τον κόσμο της μόδας, για την Lupita Nyong’o. Εξώφυλλο στο καλύτερο περιοδικό του κόσμου. Στο περιοδικό με την μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο της μόδας.

Μα πια είναι όμως η Lupita;    
Η πανέμορφη ηθοποιός είναι συνομήλικη μου, γεννημένη το 1983 στο Μεξικό. Η  Lupita μεγάλωσε στην Κένυα και σπούδασε στην Αμερική και στο διάσημο πανεπιστήμιο Yale.
Τη μάθαμε μέσα από την σκληρή αμερικάνικη ταινία 12 Χρόνια Σκλάβος του Στηβ Μακ Κουήν στο ρόλο της Πάτσι, για την οποία πήρε και το Όσκαρ β’ γυναικείου ρόλου. Και έπειτα έγινε χαμός. Όλες οι μεγάλοι οίκοι μόδας υποκλήθηκαν στα πόδια της, το Hollywood βρήκε μια νέα στάρλετ να ασχοληθεί και οι παραγωγοί του ξεκίνησαν χαρούμενοι να τρίβουν τα χέρια τους.

H Lancôme υπέγραψε ήδη μαζί της ένα συμβόλαιο εκατομμυρίων για να διαφημίζει τα πολυδιαφημισμένα από διάφορες άλλες σταρ καλλυντικά της και οι προτάσεις συνεχίζουν να πέφτουν βροχή. Έπειτα από την συμμετοχή της στην ταινία Non Stop, στο πλευρό του Liam Neeson, η 31χρονη ηθοποιός θα συμμετέχει στην πολυαναμενόμενη ταινία του JJ Abrams «Star Wars: Episode VII» αλλά θα κάνει και το voice over της κινηματογραφικής μεταφοράς του βιβλίου του Rudyard Kipling «Jungle Book» από τον Jon Favreau.

Παράλληλα, αποκάλυψε σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ότι απέκτησε τα δικαιώματα να μεταφέρει σε ταινία το βιβλίο «Americanah» του συγγραφέα Chimamanda Ngozi Adichie:
«Ναι! Είναι αλήθεια: Πήρα τα δικαιώματα να μεταφέρω ένα απίστευτο βιβλίο ενός εξ ίσου απίστευτου συγγραφέα. Αν δεν το έχετε διαβάσει σας το προτείνω ανεπιφύλαχτα», ανέφερε.

Να σημειωθεί πως το εξώφυλλο της αμερικάνικης Vogue, είναι μια είδηση από μόνο του στο χώρο της μόδας και όχι μόνο. Μπήκες εξώφυλλο στο περιοδικό αυτό; Οκ, είσαι σταρ. Είναι η απόλυτη καθιέρωση στο star system. Γι αυτό και η απολύτως τίποτα Κιμ Καρντάσιαν λύσσαξε να μπει και αυτή...

Σχόλια

  1. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

    Giaonhan247 chuyên dịch vụ gửi hàng đi Úc, mua hộ vòng tay pandora úc ship về Việt Nam uy tín và dịch vụ vận chuyển hàng đi campuchia uy tín.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου