Ο οίκος BALMAIN συνεργάζεται με την H&M γι' αυτό το φθινόπωρο!

Εδώ και καιρό στους κύκλους τη μόδας ψιθυριζόταν η νέα συνεργασία της H&M με διάσημο σχεδιαστή haute couture όπως κάθε χρόνο αρχές του φθινοπώρου και όλοι περιμέναμε την επίσημη επιβεβαίωση από την ίδια την εταιρεία. Και ήρθε.
It’s official, fashionistas ετοιμαστείτε. Ο οίκος BALMAIN για φέτος τον Νοέμβριο και συγκεκριμένα στις 5, προσγειώνεται στα H&M με μια capsule συλλογή.
Οι πρώτες φωτογραφίες από τα πρώτα κομμάτια της συλλογής έγινε στα μουσικά βραβεία Billboard και παρουσιάστηκαν και μέσω Instagram χθες από τον επίσημο λογαριασμό της εταιρείας.
Ο δημιουργικός διευθυντής της BALMAIN Oliver Rousteing δήλωσε για αυτήν την συλλογή: “θέλω να μιλήσω στη γενιά μου. Αυτός είναι ο κύριος στόχος μου σαν σχεδιαστής. Η H&M μου δίνει μια μοναδική ευκαιρία να φέρω όλο τον κόσμο μέσα στον κόσμο του BALMAIN” είπε μεταξύ άλλων ο  κ. Rousteing. Το επίσημο hashtag της συλλογής είναι #HMBalmaination
Ο Oliver Rousteing 
Η επίσημη ανακοίνωση της H&M:
“Η Η&Μ με υπερηφάνεια ανακοινώνει τη φθινοπωρινή guest συνεργασία της με τον παριζιάνικο οίκο BALMAIN. Ο νεαρός Olivier Rousteing στο τιμόνι της δημιουργικής διεύθυνσης, έχει αναδείξει τον οίκο BALMAIN σε ένα παγκόσμιο φαινόμενο της ποπ κουλτούρας. Χθες το βράδυ, ο ίδιος ο Rousteing και οι φίλες του Kendall Jenner και Jourdan Dunn έκαναν την εμφάνισή τους στο κόκκινο χαλί των μουσικών βραβείων Billboard, αποκαλύπτοντας τα πρώτα κομμάτια της συλλογής. Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη από τις 5 Νοεμβρίου σε περίπου 250 καταστήματα σε όλο τον κόσμο και online και θα περιλαμβάνει ρούχα και αξεσουάρ για γυναίκες και άνδρες. Είστε έτοιμοι για το #HMBalmaination?”

Ετοιμαστείτε λοιπόν στις 5 του Νοέμβρη να σταθείτε έξω από το τεράστιο κατάστημα της H&M για να πάρετε σειρά για την υπέροχη συλλογή BALMAIN. Μεγιά!
 Ο Ο. Rousteing και οι Kendall Jenner και Jourdan Dunn
αποκαλύπτοντας τα πρώτα κομμάτια της συλλογής

Σχόλια