Comic con Thessaloniki: Όταν η Ντενέρις Ταργκάριεν συνάντησε τον Σκρούτζ Μακ Ντακ

 Όταν η Ντενέρις Ταργκάριεν συνάντησε τον Σκρούτζ Μακ Ντακ πήραν από το χέρι τον Σπάιντερμαν και ήρθαν στη...Θεσσαλονίκη!
Εδώ λοιπόν και δυο μέρες εξελίσσεται στο λιμάνι η Comic con για πρώτη φορά στην πόλη μας!
Happenings, comics, σκίτσα, body painting και celebrities του κλάδου όλοι βρίσκονται για ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο εδώ.
Βολτάροντας μέσα στην αποθήκη Γ΄ δίπλα στο Kitchen Bar δεν ξέρεις που να πρώτο- κοιτάξεις και που να σταματήσεις να αγοράσεις τον αγαπημένο σου ήρωα σε όλες του τις μορφές. Προσωπικά σαν λάτρης του Σκρούτζ Μακ Ντακ σταμάτησα σε ένα σταντ που πουλούσε κόμικς από όλους τους αγαπημένους ήρωες και ανάμεσα τους και ο δικός μου και αφού έκατσα καμία ώρα βρήκα 2 τεύχη από τα αξέχαστα nineties που έλειπαν από την συλλογή μου. Φαντάζεστε το χαμόγελο μέχρι τα αυτιά μετά από αυτή την αγορά....Τα geeks όλου του κόσμου με καταλαβαίνουν....
Για τους λάτρεις του είδους η έκθεση θα σας περιμένει και σήμερα μέχρι το βράδυ στις 21:00.
Για σήμερα ο Τζόρτζιο Καβατσάνο επίσημος καλεσμένος της έκθεσης θα μιλήσει και θα δεχθεί ερωτήσεις από το κοινό του.
Λίγα λόγια για τον σπουδαίο καλλιτέχνη:
Ο Τζόρτζιο Καβατσάνο έκανε τα πρώτα του βήματα σε ηλικία μόλις 14 ετών, στο πλευρό του διάσημου Ρομάνο Σκάρπα, εργαζόμενος ως μελανωτής και χρωματιστής στις ιταλικές εκδόσεις των κόμικς του Ντίσνεϋ. Το 1967, στην ηλικία των 20 ετών, έκανε το ντεμπούτο του σαν σχεδιαστής. Ανήκοντας στη νέα γενιά των δημιουργών, ο Καβατσάνο κατάφερε να συνδυάσει την κλασσική τεχνοτροπία των ιστοριών του Γουώλτ Ντίσνεϋ και τη σύγχρονη τεχνολογία, παρουσιάζοντας μια μοντέρνα εκδοχή της σειράς. 
Το 2006 σχεδίασε ένα τεύχος του ιταλικού Σπάιντερμαν, με τίτλο Il Segreto del vetro. Δουλειές του δημοσιεύθηκαν στα έντυπα της Ντίσνεϋ σε όλο τον κόσμο, κυρίως στην Ευρώπη. Στην Ελλάδα στα περιοδικά Μίκυ Μάους, Κλασσικά, Ντόναλντ, Σούπερ Μίκυ και σε άλλα. Βραβεύθηκε πολλές φορές για τη συνεισφορά του στην 9η τέχνη, ενώ έχει ασχοληθεί επίσης με τη διαφήμιση.


Πληροφορίες
Αποθήκη Γ’ , Λιμάνι
Εισιτήριο: 5ευρώ, μειωμένο στα 4. Τα μειωμένα εισιτήρια αφορούν τους cosplayers και τους κατόχους κάρτας ανεργίας και φοιτητικού πάσο (η επίδειξη κατά την είσοδο, είναι απαραίτητη.)
Περισσότερες πληροφορίες:
http://thecomiccon.gr





Σχόλια