Winona Ryder: H επιστροφή του αιώνια dark ειδώλου

 H πρώτη φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα από την καμπάνια 
Είναι κάποιοι ηθοποιοί και γενικότερα άνθρωποι του πολιτισμού και των τεχνών που ακόμη και αν δεν είναι στο προσκήνιο πια, έχουν αφήσει το στίγμα τους και τους θυμόμαστε έντονα ακόμη και αν δεν έχουν τίποτα νέο να δώσουν.

Κάπως έτσι πρέπει να σκέφτηκε και ο σχεδιαστής Marc Jacobs και επέλεξε το αιώνιο dark σύμβολο Winona Ryder σαν το πρόσωπο της συλλογής ομορφιάς του.
Η Winona είναι μια ηθοποιός που έλαμψε στα 80s και 90s όχι μόνο για τις υποκριτικές της δυνατότητες αλλά και για το στυλ αλλά και τις προσωπικές της σχέσεις. Ποιος από την γενιά των 30άρηδων δεν θυμάται τη σχέση της με τον Johnny Depp και το τατουάζ αυτού Winona Forever; Κάτι που φυσικά δεν τήρησε και μετέτρεψε αργότερα σε Wino Forever.
Η Winona τόσα χρόνια μετά παραμένει ένα cool είδωλο. Μια rebel heart, ένα αιώνιο κορίτσι. Στα 44 της χρόνια επηρεάζει ακόμη τον κόσμο της μόδας όπως τον επηρέαζε μερικές δεκαετίες πριν και συνεχίζει να πρωταγωνιστεί σε ταινίες παρόλο που λίγες από αυτές γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία.


Τώρα ήρθε η δικαίωση ξανά για την μικροσκοπική ηθοποιό μέσα από την καμπάνια του Jacobs. Το είδωλο θα πάρει και πάλι τη θέση του ανάμεσα στις ηθοποιούς που το στυλ τους και η ξεχωριστή ηθοποιία τους επηρέασαν και επηρεάζουν γενιές και γενιές.   
Winona Forever τελικά...



 Το τότε ζευγάρι Ryder-Depp

 Το διάσημο tatoo στο μπράτσο του J.Depp

 Mε τον σχεδιαστή Marc Jacobs



 Στην ταινία Dark Swan

Σχόλια