"Σε θέλω δίπλα μου" απόψε στο θέατρο Αυλαία


Όταν κάτι σε απασχολεί έντονα και θέλεις να το πεις, να το βγάλεις από μέσα σου και αν δεν το γράψεις στο χαρτί θα σκάσεις τότε… το γράφεις και ηρεμείς! Κάπως έτσι έπραξε σύμφωνα με τα λεγόμενα του και ο ηθοποιός Μίνως Θεοχάρης και από το μυαλό του και τις σκέψεις του βγήκε το θεατρικό έργο “Σε θέλω δίπλα μου”. 

Τελικά έγινε παράσταση και ανεβαίνει στο θέατρο Αυλαία κάνοντας πρεμιέρα σήμερα Τετάρτη στις 21:00 με τον ίδιο να συμπρωταγωνιστεί μαζί με τους φίλους του ηθοποιούς Λεωνίδα Καλφαγιάννη, Ελευθερία Μπενοβία και Φωτεινή Αθερίδου.
Το έργο αφηγείται με πολύ χιούμορ αλλά και συναίσθημα την ιστορία δυο ζευγαριών από την αρχή της σχέσης τους μέχρι σήμερα μέσα από τρυφερότητα και ρομαντισμό. Περιγράφει τους νέους της εποχής μας και τις σχέσεις τους με τον έρωτα αλλά και τη δυσκολία μιας ολόκληρης γενιάς να μπορέσει να δεσμευτεί!
Όπως ανέφερε και η Φωτεινή Αθερίδου στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε χθες για την παράσταση, μόλις διάβασε το κείμενο βρήκε αμέσως τον εαυτό της σα νέα, μέσα σε αυτό. “Αυτό αισθάνθηκα” είπε χαρακτηριστικά και μαζί της συμφώνησε και η Ελευθερία Μπενοβία αναφέροντας “ταυτίστηκα στην αρχή που το διάβασα με έναν χαρακτήρα. Στην πορεία όμως όσο περισσότερο διάβαζα το κείμενο ανακάλυπτα πως ταυτίζομαι με όλους τους ρόλους. Ο ένας χαρακτήρας δένει αρμονικά με τον άλλο και τον συμπληρώνει” είπε. 

Η γλώσσα του κειμένου είναι μοντέρνα και καθημερινή με μπόλικο αυτοσαρκασμό για τις σχέσεις αλλά και χιούμορ που πολλές φορές γίνεται και σκληρό σύμφωνα με τον Μίνωα Θεοχάρη. “το έργο είναι γραμμένο με την καρδιά και όχι με το μυαλό. Δεν έρχεται να κουνήσει το δάχτυλο στους θεατές” δήλωσε ο δημιουργός και σκηνοθέτης της παράστασης συμπληρώνοντας πως “δεν αναφέρεται στην οικονομική κρίση αλλά στο συναίσθημα των ανθρώπων και στον έρωτα”. 

“Γλύκα και σκληράδα έχει το έργο” δήλωσε ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης προσθέτοντας πως η παράσταση αφορά την γενιά των σημερινών 30άρηδων και μιλά για καθημερινές καταστάσεις που βιώνουμε και που μας επιστρέφουν στον πραγματικό εαυτό. 

Πληροφορίες 

«Σε θέλω δίπλα μου» του Μίνωα Θεοχάρη στο Θέατρο Αυλαία

Συντελεστές
Παίζουν: Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Μίνως Θεοχάρης, Ελευθερία Μπενοβία, Φωτεινή Αθερίδου
Σκηνοθεσία – Κείμενο: Μίνως Θεοχάρης
Βοηθός σκηνοθέτη: Δανάη Μπάρκα
Μουσική επιμέλεια: Δανάη Μπάρκα, Μίνως Θεοχάρης
Φωτισμοί, σκηνογραφική- ενδυματολογική επιμέλεια: Μίνως Θεοχάρης
Φωτογραφίες: Νίκος Καρανικόλας

Πρεμιέρα
11 Μαΐου 2016
Διάρκεια Παραστάσεων
11-29 Μαΐου 2016
Ημέρες και ώρες παραστάσεων
Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 21:00
Τιμές Εισιτηρίων
15€ (κανονικό), 12€ μειωμένο (φοιτητικό, ανέργων), Κάθε Πέμπτη γενική είσοδος 10€
Προπώληση
www.viva.gr, Public, Seven spots, Reload και στο ταμείο του Θεάτρου Αυλαία
Ώρες ταμείου
Δευτέρα – Κυριακή 10:30-13:30, 17:30-21:00
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
Θέατρο Αυλαία  
Πλατεία ΧΑΝΘ(Πλευρά Τσιμισκή)
Τ: 2310 237700
E: info@avlaiatheatre.gr
W:www.avlaiatheatre.gr
F: https://www.facebook.com/avlaiatheatre/


Σχόλια