Dolce & Gabbana: Queen of Hearts: Ή αλλιώς επιστρέφοντας την πολυτέλεια στη γυναίκα!


Παρακολουθώντας τη μόδα τα τελευταία χρόνια βλέπω πως τίποτα δεν αλλάζει και όλα είναι ένας απέραντος κύκλος. Οι επαναστάσεις στα υφάσματα και σχέδια είναι ελάχιστες. Φωτεινό παράδειγμα η “δικιά” μας Μαίρη Κατράντζου που έφερε μια φρέσκια ιδέα στον κόσμο της μόδας που πλέον προωθεί ατάλαντα ταλέντα τύπου Κιμ Καρντάσιαν. 


Ένα διαφορετικό show σπάζοντας τη μονοτονία του clean cut style που προωθούν τα τελευταία χρόνια πολλοί οίκοι, παρουσίασαν στο Μιλάνο οι Dolce & Gabbana προμοτάροντας την αγάπη μέσω του θέματος της πασαρέλας τους για την Άνοιξη του 2018 “Queen of hearts”.

Μέσα σε ένα κόκκινο σκηνικό με τεράστια τραπουλόχαρτα να κρέμονται στο κέντρο του σκηνικού οι σχεδιαστές έδωσαν για ακόμη μια φορά την πολυτέλεια στο κοινό τους και αποθεώθηκαν από τους millenials που κατέκλυσαν τις θέσεις στο front row. Τιάρες στα μαλλιά των μοντέλων, τραπουλόχαρτα και λουλούδια, επάνω σε κόκκινο και μαύρο χρώμα έδωσαν μια ζωντάνια και έναν πλούτο που έλειπε από τα runway άλλων σχεδιαστών.

Αλλά ας μην ξεχνιόμαστε πως το σχεδιαστικό δίδυμο φημίζεται για την πολυτέλεια των σχεδίων και υλικών του και δεν φοβάται να τολμήσει δίνοντας στο κοινό όλα αυτά τα χρόνια, από κορσέδες που αγκαλιάζουν σφιχτά το γυναικείο σώμα μέχρι ακουστικά μουσικής με πολύτιμους λίθους και χρυσό!

Σε αυτό το show οι μαύροι κορσέδες εμφανίστηκαν ξανά υπενθυμίζοντας τις ρίζες των δυο σχεδιαστών που ξεκίνησαν πριν 30 χρόνια με αυτό το εκπληκτικό κομμάτι κάνοντας το trademark του οίκου τους. 

Φορέματα για όλη τη μέρα φορεμένα άνετα και μέχρι αργά τη νύχτα, φιόγκοι δεμένοι στο λαιμό, 70’s και ανδρόγυνα κουστούμια, cigarette παντελόνια σε παστέλ, μαύρο και φλοράλ κατέκλυσαν την πασαρέλα επάνω σε όμορφα αδύνατα μοντέλα με ηχηρές απουσίες όπως Τζένερ και Χαντίτ. 


Δαντέλα, πολυχρωμία και κέντημα επάνω σε τετράγωνες τσάντες με το εμβληματικό DG να δεσπόζει υπερμέγεθες. Παπούτσια βελούδινα, κεντημένα και φορεμένα με μαύρο διαφανές καλσόν και κάλτσα λίγο επάνω από τον αστράγαλο έδωσαν το απαραίτητο sexy look της λεπτομέρειας που χαρακτηρίζει τις κολεξιόν του οίκου. Στα αξεσουάρ είδαμε λουλούδια, τιάρες, τραπουλόχαρτα να στολίζουν κεφάλια, γυαλιά ηλίου, και σκουλαρίκια κρεμαστά μεταφέροντας μας στη Γαλλία του Λουδοβίκου ΙΣΤ. 

Στο μακιγιάζ δεν είδαμε υπερβολές. Έντονα κόκκινα χείλια, μάτια περασμένα με ένα eyeliner και καθαρή πορσελάνινη επιδερμίδα. 



Το σχεδιαστικό δίδυμο αποθεώθηκε από το κοινό του και έδωσε ραντεβού τον επόμενο μήνα στο Τόκιο για την παρουσίαση της καινούργιας κολεξιόν υψηλής ραπτικής. 













Σχόλια