Game of Thrones: Οι πρώτες εικόνες (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ) plus περισσότερες συναρπαστικές σειρές



 Game of Thrones 


Τώρα που το καλοκαίρι μας αποχαιρετά σιγά- σιγά ένας ωραίος λόγος που έρχεται ο
χειμώνας είναι πως οι αγαπημένες μας σειρές θα αρχίσουν πάλι με νέα συναρπαστικά επεισόδια.

GOT


Το ΗBO δεν μας άφησε παραπονεμένους και έδωσε στη δημοσιότητα ένα συνοπτικό τρέιλερ των δημοφιλέστερων σειρών που επιστρέφουν στη μικρή οθόνη.



 Big Little Lies 


Το big hit βέβαια είναι το Game of Thrones και μας το δίνει σε δευτερόλεπτα νέου υλικού ανάμεσα στις υπόλοιπες σειρές του δικτύου. 

Να σημειωθεί πως οι φαν του GOT θα πρέπει να κάνουν υπομονή για τα νέα επεισόδια γιατί σύμφωνα με την Μέιζι Ουίλιαμς (ή αλλιώς Άρια Σταρκ): «Ολοκληρώνουμε τον Δεκέμβριο και προβάλλουμε το πρώτο μας επεισόδιο τον Απρίλιο» είπε η αγαπημένη ηθοποιός στο Metro.


«Δεν θα θελες με τίποτα να βιαστείς σε αυτή τη σεζόν. Το οφείλουμε στο κοινό μας και στους φανατικούς θαυμαστές μας να κάνουμε αυτή την τελευταία σεζόν δίνοντας το καλύτερο των δυνατοτήτων μας» πρόσθεσε.

 Αλλά και η επιτυχία Big Little Lies πήρε το πράσινο φως και για δεύτερη σεζόν. Το A' list cast του BLL ανανεώνεται με την προσθήκη της Meryl Streep. Επίσης το True Dedective που όλοι περιμέναμε με αγωνία πως και αν θα εξελιχθεί έπειτα από δυο αμφιλεγόμενες σεζόν, προχωράει αισίως με τρίτη και με νέο κάστ.


 True Dedective 



Επιπλέον η Jane Fonda προστίθεται στο δυναμικό του δικτύου με ένα νέο documentary για τη ζωή της αλλά και πολλές άλλες νέες σειρές με αρκετή δράση και έξυπνη πλοκή έρχονται για να μας τραβήξουν το ενδιαφέρον για άλλη μια χρονιά.


 Jane Fonda documentary 


Απολαύστε το trailer εδώ


To trailer του True Detective εδώ

To trailer του Jane Fonda in five acts εδώ




Σχόλια