Julia Roberts & Rosamund Pike: Δύο δυναμικές γυναίκες επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)



Οι γυναίκες ξανά ήρθαμε στη μόδα με το κίνημα #me too του Χόλιγουντ και προωθούμαστε στο σινεμά επιτυχώς έπειτα από τόσα χρόνια σιωπής. Η βιομηχανία του σινεμά είδε στη
γυναίκα μια νέα πηγή χρήματος και έδωσε στο κοινό ηρωίδες που πριν από λίγα χρόνια ούτε καν θα τις έβαζε στην ασημένια οθόνη μόνες τους χωρίς έναν άντρα να οδηγεί την καημένη γυναίκα που πάει μόνη της στα αγκάθια.



Με αυτό το σκεπτικό η Τζούλια Ρόμπερτς που ευτυχώς για εμάς τους κοινούς θνητούς παίζει ακόμη υπέροχους δακρύβρεκτους χαρακτήρες μετά το τρυφερό Wonder επιστρέφει με την ταινία Ben is back. Μπαίνει στον ρόλο μιας μητέρας που δέχεται απροσδόκητα τα Χριστούγεννα τον γιο της που επιστρέφει από μια κλινική αποτοξίνωσης. Παρότι η υπόλοιπη οικογένεια τον κοιτά με δυσπιστία η μητέρα Ρόμπερτς τον καλωσορίζει με ανοιχτές αγκάλες αν και γνωρίζει κατά βάθος πως ήρθε για να ταράξει την γαλήνη της οικογένειας της. Τουλάχιστον αυτή σώζει κάποιον αυτή τη φορά και δεν περιμένει να σωθεί. Στο ρόλο του γιου ο νεαρός ταλαντούχος Λούκας Χέτζες.
Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο πατέρας του Λούκας, Πίτερ Χέτζες. 

Δείτε το trailer:





Το φιλμ βγαίνει στις αίθουσες στις 7 Δεκεμβρίου .



H Ρόζαμουντ Πάικ ετοιμάζεται για Όσκαρ

Η Ρόζαμουντ Πάικ ενσαρκώνει την μάχιμη δημοσιογράφο Μαρί Κόλβιν. Έναν θρύλο της δημοσιογραφίας που βρέθηκε στα πιο επικίνδυνα σημεία του πλανήτη για να μεταφέρει την αλήθεια σε όλο τον κόσμο για τους Sunday Times. Έχασε τη ζωή της στην πόλη Χόλμας της Συρίας όταν ένας εκρηκτικός μηχανισμός γεμάτος καρφιά έσκασε δίπλα της. 

Η ταινία «A Private War» σε σκηνοθεσία του Μάθιου Χάινμαν είναι η ιστορία της ζωής της. 



Η Ρόζαμοντ Πάικ δήλωσε πως «δεν υπάρχει κάτι δόλιο στην ταινία αυτή, αλλά δείχνει την αλήθεια για την ζωή της χωρίς να είναι κάποιο ντοκιμαντέρ» σαν απάντηση στην άρνηση της οικογένειας της δημοσιογράφου να αναλάβει κάποιο ρόλο στην δημιουργία της ταινίας. 

Στο πλευρό της Πάικ ο Στάνλεϊ Τούτσι μαζί με τον Τζέιμι Ντόρναν. Το “A Private War” θα κυκλοφορήσει στην Αμερική από τις 2 Νοεμβρίου.




Δείτε το trailer:



Σχόλια