Here and Now: Η Sarah Jessica Parker επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη




 Μια διαφορετική από ότι έχουμε συνηθίσει Sarah Jessica Parker ξεπροβάλει στη νέα ταινία "Here and Now". 
Η τηλεοπτική Carrie επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη έπειτα από το τηλεοπτικό Divorce και μας δίνει μια ηρωίδα που απέχει κατά πολύ από τους glamour ρόλους που έγινε γνωστή. 


Στο Here and Now του Φαμπιέν Κονστάν, ερμηνεύει μια Νεοϋορκέζα 50χρονη καλλιτέχνη, που κυκλοφορεί με τα ίδια ρούχα (τουλάχιστον σε όλο το trailer της ταινίας), καταβεβλημένη και ταυτόχρονα προβληματισμένη και σοβαρή. 
Οι κριτικές που έχει λάβει μέχρι στιγμής είναι αρκετά ενθαρρυντικές. 



Το καστ που την συμπληρώνει περιλαμβάνει Α’ list ηθοποιούς όπως η Ζακλίν Μπισέ στο ρόλο της μητέρας, ο ράπερ Common, στο ρόλο του μάνατζερ, ο Σάιμον Μπέικερ, ο πρώην σύζυγος, αλλά και η Ρενέ Ζελβέγκερ με τον Τέιλορ Κίνεϊ.



Η υπόθεση 

H Bιβιέν είναι μία μεσήλικη τραγουδίστρια της τζαζ. Σε λίγες μέρες θα γιορτάσει τα 25 χρόνια συνεργασίας με το εμβληματικό Birdland Jazz Club της Νέας Υόρκης. Όταν ένας δημοσιογράφος που της παίρνει συνέντευξη τη ρωτά «τι εκτιμά σήμερα από τη δουλειά της» εκείνη απαντά: «να μπορώ να πληρώνω τους λογαριασμούς μου, να παίζω σε διάσημα κλαμπ και με μουσικούς που εκτιμώ…» Στο αμέσως επόμενο πλάνο όμως βλέπουμε την πρωταγωνίστρια να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και τη ζωή να κυλάει μέσα από τα χέρια της. Πόση ζωή της απομένει; Και τι προλαβαίνει να κάνει με αυτήν; H συνέχεια επί της οθόνης. 



To «Here and Now» προβλήθηκε για πρώτη φορά στο Tribeca Film Festival και ξεκινά το ταξίδι του στις αίθουσες από την Αμερική στις 9 Νοεμβρίου. 


Δείτε το trailer:




Σχόλια