Mary Katrantzou- Victoria's Secret: Mια σπουδαία συνεργασία στον χώρο της μόδας



Mια σπουδαία συνεργασία έρχεται στον χώρο της μόδας, για την Ελληνίδα σχεδιάστρια Μαίρη Κατράντζου και το διάσημο brand εσωρούχων Victoria’s Secret. 



«Όλα όσα δημιουργεί η Victoria's Secret είναι για μια γυναίκα που αισθάνεται σίγουρη και ενδυναμωμένη - και επίσης διασκεδάζει με αυτά που φοράει», δήλωσε η επιτυχημένη fashion designer.

«Αυτή η συνεργασία θα είναι τολμηρή, fun και παιχνιδιάρικη» συνέχισε.
Να σημειωθεί πως μια πρώτη γεύση από τη συλλογή θα πάρουμε κατά τη διάρκεια του Victoria Secret Fashion Show τον Νοέμβριο.




 «Η ομορφιά αυτής της συλλογής έγκειται στη δυαδικότητα των αντικειμένων. Τα κομμάτια μπορούν να φορεθούν ως εσώρουχα ή ως κανονικά ρούχα, έτσι όλα τα υφάσματα έχουν διπλό σκοπό» συμπλήρωσε και πρόσθεσε:




«Ήθελα να μείνω πιστή στην κληρονομιά του brand μας, ώστε το μοτίβο και το χρώμα να είναι αναπόσπαστα στοιχεία της συλλογής, αλλά κρατήσαμε την κοπέλα Victoria's Secret κατά την διαδικασία σχεδιασμού. Υπάρχουν αναφορές σε σιλουέτες από προηγούμενες συλλογές αλλά και νέες που σχεδιάσαμε με την VS στο μυαλό μας».



Σύμφωνα με την Vogue, η Katrantzou συνεργάστηκε με τα μοντέλα «αγγέλους» καθώς και με τη creative director Sophia Neophitou και την executive producer Monica Mitro.


H συλλογή θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2018. 

Φωτογραφίες: Google

Σχόλια