Βικτωρία Μπεκαμ: Όλοι μιλούν για τη νέα κολεξιόν για τον χειμώνα του 2020 (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)





Οι κολεξιόν της Βικτόρια Μπέκαμ έχουν τη βάση τους στην απλότητα. Στις καθαρές γραμμές, στα βασικά χρώματα, με μια πινελιά μοντέρνας αισθητικής στο εκάστοτε σόου. 

Αυτή τη φορά για τον χειμώνα του 2020 η Βικτόρια δεν απογοήτευσε τους φασιονίστας και  τους έδωσε ένα νέο τρέντ:  τις «ανοιχτές μπότες».

 Καλοδουλεμένα πατρόν, υφάσματα που ρέουν στο σώμα, υποδήματα που αγκαλιάζουν το πόδι μέχρι ψηλά στο γόνατο. 

Victoria Beckham acknowledged the crowd after her 2019 autumn/winter show in London.

Η Μπέκαμ έφερε oversized παλτό, ζώνες που φοριούνται “αλλιώς”, εφαρμοστά με “αέρα” σακάκια και πουλόβερ ζεστά με ωραία γραμμή που αναδεικνύουν τη σιλουέτα. Ακόμη, πρωταγωνιστής στην κολεξιόν ήταν το ζιβάγκο που είναι από τις μεγαλύτερες τάσεις που μας έρχονται για τον χειμώνα του 2020 όπως και τα μεταξωτά loose πουκάμισα. 

Sign on the striped line.

Οι τσάντες είτε μικροσκοπικές είτε μεγάλες τις είδαμε σε basic χρωματικές αποχρώσεις  αλλά ξεπρόβαλαν και σε ένα απροσδόκητο έντονο πράσινο ή κίτρινο σπάζοντας την μονοτονία ενός κλασικού συνόλου. 

Η νέα τάση που επανέρχεται σε  αυτήν την κολεξιόν είναι οι μπότες που αφήνουν σε κοινή θέα τα δάχτυλα. Εφαρμοστές, ψηλές, σε διάφορα χρώματα θα βρουν σίγουρα το κοινό τους στον νέο χειμώνα που έρχεται.

Red hot.

Δείτε το βίντεο με ολόκληρο το σόου της Βικτόρια Μπέκαμ:



Φωτογραφίες: AFP 

Σχόλια