Μπαίνοντας μέσα στο ολόλευκο σπίτι της Kim Cattrall στη Νέα Υόρκη





Η Kim Catrall ξέρει να διαλέγει σπίτια. Ένα από αυτά βρίσκεται στη Νέα Υόρκη και το έχει φτιάξει παρέα με την διακοσμήτρια της στους τόνους του λευκού και του ροζ.


Μπαίνοντας στο διαμέρισμα η αγαπημένη ηρωίδα Σαμάνθα του Sex and the City, διαπίστωσε πως δεν υπήρχε ένας χώρος υποδοχής (χολ) για να δέχεται τους επισκέπτες της. Και έτσι αποφάσισε να "ρίξει" έναν τοίχο και να δημιουργήσει ένα όμορφο μέρος για να καλωσορίζει τους αγαπημένους της φίλους.

Σχετική εικόνα


Έπιπλα κλασικά, ένα πιάνο και αρκετές φωτογραφίες δεσπόζουν στο σαλόνι. Ένα ισορροπημένο δωμάτιο που η Kim αποκαλεί "ο ναός της Αφροδίτης μου".  Η ηθοποιός είναι περήφανη για το τραπέζι της τραπεζαρίας της που είναι σε στιλ αρτ ντεκό και αντανακλά  υπέροχα χρώματα σε συνδυασμό με τον ειδικό φωτισμό που βρίσκεται στο ταβάνι.

Αποτέλεσμα εικόνας για kim cattrall new york house

Ακριβώς δίπλα βρίσκεται η κουζίνα. Εκεί είναι ο χώρος που η ηθοποιός διασκεδάζει αλλά και ... μαγειρεύει!


Αποτέλεσμα εικόνας για kim cattrall new york house


Προχωρώντας προς τον προσωπικό της χώρο που είναι το γραφείο της, η τηλεοπτική Σαμάνθα αποκάλυψε πως το αποκαλεί το "δωμάτιο της μαϊμούς" μην μπορώντας να κρύψει παράλληλα την αγάπη της για τις μαϊμούδες! Τις βλέπουμε να κοσμούν άλλωστε όλο τον χώρο.
Αποτέλεσμα εικόνας για kim cattrall new york house

Η κρεβατοκάμαρα είναι στις αποχρώσεις του ροζ. Ένας τεράστιος προτζέκτορας βρίσκεται απέναντι από το κρεβάτι, για βραδιές ατέλειωτων μαραθώνιων ταινιών.



Δείτε το βίντεο του Architectural Digest:



Σχόλια