O oίκος Gucci μόλις άνοιξε βιβλιοπωλείο στη Νέα Υόρκη!




Ο oίκος Gucci μόλις άνοιξε βιβλιοπωλείο στη μεγάλη μητρόπολη της μόδας και θα το βρεις εύκολα να στέκεται επιβλητικό και πανέμορφο μέσα σε ένα χαρακτηριστικό νεοϋρκέζικο κτίριο από τούβλα, στην οδό 375 West Broadway.


Μετά το σόου στην Arles της νότιας Γαλλίας, όπου τα μοντέλο περπάτησαν αγέρωχα ανάμεσα σε φλόγες που έκαιγαν το τοπίο και μετά την εντυπωσιακή έκθεση που έτρεξε στην Σανγκάι σε συνεργασία με τον καλλιτέχνη Maurizio Cattelan, σειρά έχει το βιβλιοπωλείο Gucci Wooster, το οποίο υπόσχεται μία πλήρη και ξεχωριστή εμπειρία γύρω από την ιστορία και την αισθητική του οίκου.

Άλλωστε η λατρεία του καλλιτεχνικού διευθυντή του οίκου, Αlessandro Michelle, είναι γνωστή. Ο σχεδιαστής έδωσε στα μοντέλα του να κρατούνπάνινες τσάντες βιβλιοπωλείου, οι οποίες είχαν πάνω τίτλους από μυθιστορήματα της Jane Austen στο σόου για το φθινόπωρο και τον χειμώνα του 2017/2018, ενώ στην πασαρέλα για την άνοιξη και του καλοκαίρι του 2018 ακουγόταν ένα απόσπασμα από το βιβλίο "A Cyborg Manifesto" της φεμινίστριας φιλοσόφου Donna Harraway.

 Οι λάτρεις των βιβλίων θα βρουν εκεί, εκτός από κλασικών και πολυαγαπημένους τίτλους, και πολλές σπάνιες εκδόσεις που δεν είναι εύκολο να βρεις σε οποιοδήποτε άλλο βιβλιοπωλείο της αγοράς. 


Επιπλέον μερικά συλλεκτικά περιοδικά, όπως παλιά τεύχη της αμερικανικής Vogue αλλά και παλαιότερες εκδόσεις που έχει κυκλοφορήσει ο ίδιος ο οίκος και που πλέον δεν είναι διαθέσιμες πουθενά αλλού θα πωλούνται στο κατάστημα σε διόλου ευκαταφρόνητες τιμές. Δεδομένου ότι Gucci είναι αυτός η τιμή για ένα σπάνιο τεύχος θα ξεκινάει από 20 δολάρια και θα αγγίζει τα 1.000, ανάλογα με τον βαθμό σπανιότητας φυσικά.


Με πληροφορίες από womantoc.gr 

Σχόλια