Το Sex and the City επιστρέφει στην τηλεόραση: Όλες οι πληροφορίες!



Όλοι γνωρίζουμε πια πως  «Sex and the City 3» δεν πρόκειται να γυριστεί. Οι καυγάδες και κόντρες της SJP με την Kim Katrall έχουν σκοτώσει το όνειρο για μια τρίτη ταινία αλλά  η θρυλική σειρά που αγαπήθηκε από όλους ίσως επιστρέψει με νέα μορφή. 

 Η Κάντας Μπάσνελ -η δημοσιογράφος και συγγραφέας, πάνω στα άρθρα της οποίας βασίστηκε το «Sex and the City», έχει ήδη υπογράψει για να μεταφερθεί το επόμενο βιβλίο της «Is There Still Sex in the City?» σε τηλεοπτική σειρά από την Paramount Television.

Αποτέλεσμα εικόνας για candace bushnell sarah jessica parker


 Το «Is There Still Sex in the City?» είναι πρακτικά μια αφήγηση για τις γυναίκες -και τους συντρόφους τους- που δεν είναι πια 30 χρονών και με το ίδιο έξυπνο, αστείο και ανυπόφορα ειλικρινές χιούμορ της Μπάσνελ να διαφωτίσει τη γενιά των 45+ για την καθημερινότητα των γυναικών που βρίσκονται στον δρόμο για την 5η δεκαετία της ζωής τους, όμως, δεν έχουν παραιτηθεί από τον έρωτα, από τα ραντεβού και από την προσπάθεια να βρουν την ευτυχία.

Αποτέλεσμα εικόνας για candace bushnell sarah jessica parker
H Σάρα Τζέσικα Πάρκερ με την Κάντας Μπουσνέλ

 «Δεν ήταν πάντα έτσι. Κάποτε, το να είσαι γυναίκα στα 50 σήμαινε απόσυρση, παραίτηση, σύνταξη, χόμπι, να περνάς χρόνο με συνομήλικες φίλες και ίδιων χαμηλών τόνων με σένα. Ας το πούμε απλά, οι συνταξιούχες είχαν μόνο δύο πράγματα να κάνουν: να γερνούν και να παχαίνουν...», εξηγεί η Μπάσνελ και συνεχίζει: 

«Δεν γυμνάζονταν. Δεν ξεκινούσαν νέες επιχειρήσεις ή δεν έπαιρναν κανένα ρίσκο. Δεν μετακόμιζαν σε άλλες πολιτείες. Δεν έκαναν one night stands με άγνωστους. Δεν ξεκινούσαν τα πάντα από την αρχή. Ωστόσο, αυτό ακριβώς κάνουν σήμερα πολλές 50+ γυναίκες και μέσα από αυτή τη σειρά θα ακολουθήσουμε τις πολύπλοκες, πλούσιες, σύνθετες ιστορίες τους...». 

Αποτέλεσμα εικόνας για candace bushnell sarah jessica parker

 Τα γυρίσματα της νέας σειράς θα έχουν και πάλι έδρα τους τη Νέα Υόρκη και συγκεκριμένα το Upper East Side και το Village, παρ' όλα αυτά το βασικό ερώτημα δεν έχει απαντηθεί:  Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ θα επιστρέψει στον πρωταγωνιστικό ρόλο; Και τι θα γίνει με τις υπόλοιπες τρεις; 

 Με στοιχεία από Parade.com, lifo.gr 

Σχόλια