Vogue: Ηθοποιοί που δεν γνωρίζουν σύνορα στο διπλό τεύχος του αμερικανικού περιοδικού




Η πολυπολιτισμικότητα και οι εξελισσόμενες συμπεριφορές απέναντι στις γυναίκες γιορτάζονται στο τελευταίο τεύχος του αμερικανικού Vogue, στο οποίο παρουσιάζονται 14 γυναίκες ηθοποιοί από διάφορα υπόβαθρα και χώρες.

Το διπλό τεύχος του Απριλίου, το οποίο είναι αφιερωμένο στο «παγκόσμιο ταλέντο», επικεντρώνεται σε ηθοποιούς που έχουν αφήσει πίσω το ιστορικό τους και έχουν γίνει παγκοσμίως γνωστές σταρ.

Bae  Johansson  and Padukone .

Στο εξώφυλλο ποζάρουν η Αμερικανίδα ηθοποιός, Σκάρλετ Γιοχάνσον, η ηθοποιός από τη Νότια Κορέα Μπε Ντούνα και η Ινδή ηθοποιός Ντιπίκα Παντουκόνε.

When young girls see Kirbys performance in the soontobereleased Fast  Furious spinoff Hobbs  Shaw she hopes theyll walk...

Στο δεύτερο τεύχος παρουσιάζονται η Γαλλίδα ηθοποιός, Λέα Σεϊντού, η Κινέζα ηθοποιός Angelababy, η Αυστραλιανή, Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι και η Νιγηριανή ηθοποιός Adesua Etomi-Wellington, οι οποίες φόρεσαν στεφάνια από άνθη για τη φωτογράφηση.

Dont put Seydoux in a box. Id like to have no nationality and no gender the actress says. Seydoux wears a trim...
Εκτός από την προβολή του ταλέντου 14 γυναικών από 14 χώρες, στόχος του τεύχους, σύμφωνα με το περιοδικό, είναι να ευαισθητοποιήσει για τις θετικές αλλαγές που συμβαίνουν στον κόσμο της εργασίας - συμπεριλαμβανομένης της κατάργησης των φραγμών μεταξύ πολιτισμών, χωρών και φήμης.

Indias highestpaid actress Padukones latest film made  50 million domestically and 80 million worldwide. Here she wears...

Rohrwachers dream role A male part she says. Like Cate Blanchett in Im Not There or Tilda Swinton in Orlando. Here... 

It feels like were all kind of catching up says Johansson of producing and acting in the postMeToo and OscarsSoWhite...


πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ/ photo: Vogue.com

Σχόλια