Το περιοδικό Time ανακοίνωσε τους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους του κόσμου



Το αμερικανικό περιοδικό Time δημοσίευσε χθες τη λίστα με τους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους που απασχόλησαν τον πλανήτη το 2019. Πολιτικοί, ακτιβιστές, καλλιτέχνες, ηθοποιοί και αθλητές από δεκάδες τομείς και χώρες καταλαμβάνουν τη φετινή λίστα που παρουσιάζει ακόμη μία φορά ενδιαφέρον.
Michelle Obama

Όπως συνηθίζεται, πολλά από τα πρόσωπα που υπάρχουν στη λίστα γράφουν για κάποιο άλλο το οποίο έχει εξίσου τιμηθεί. Έτσι η Beyoncé γράφει χαρακτηριστικά για τη Michelle Obama: "Το να αγαπήσω την Michelle Obama δεν ήταν επιλογή, έγινε φυσιολογικά. Η παρουσία της στον Λευκό Οίκο θα ήταν επιδραστική έτσι κ αλλιώς αφού έγινε η πρώτη αφροαμερικανή Πρώτη Κυρία. Η ίδια όμως χρησιμοποίησε τη θέση της στην εξουσία για να βελτιώσει τον κόσμο γύρω της. Δίνει δύναμη σε όλους μας να αντιμετωπίσουμε τους φόβους μας και να αγγίξουμε το μεγαλείο".

Glenn Close
O Robert Redford γράφει για το ταλέντο της Glenn Close, ο δήμαρχος του Λονδίνου, Sadiq Khan μιλά για την έμπνευση που χάρισε σε όλο τον κόσμο η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας, Jacinda Ardern, έτσι όπως χειρίστηκε την τρομοκρατική επίθεση στη χώρα της ενώ η Viola Davis περιγράφει τον θαυμασμό της ως προς την πρόσφατα βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό, Regina King.

Emilia Clarke
Για τις ανάγκες της λίστας έγραψαν επίσης η Emma Thompson για την Emilia Clarke, η Celine Dion για τη Lady Gaga, η Taylor Swift για τον Shawn Mendes ο οποίος την χαρακτηρίσε υπέροχη καθώς και η τηλεοπτική παραγωγός Shonda Rhimes η οποία εκθείασε την ταλαντούχα ηθοποιό Sandra Oh. 

Sandra Oh
Το Time 100 κυκλοφορεί με έξι διαφορετικά εξώφυλλα και ο διευθυντής του περιοδικού Edward Felsenthal σημειώνει χαρακτηριστικά: "Η ετήσια λίστα μας είναι γεμάτη με φόρους τιμής από δασκάλους σε μαθητές. Σε πολλές περιπτώσεις η έκπληξη είναι ποιος παίζει ποιον ρόλο σήμερα".

πηγη: madamefigaro.gr 

Σχόλια